Beauty // Fashion // Lifestyle // Travel

Saturday, February 03, 2018

🌧 January Favourites 🌧

~ Not sponsored, as always, but if you're interested, hit me up ;) ~

Weer een nieuwe maand, weer een nieuw favourites artikel! Deze maand is de maand van glossy everything, high-end beauty producten en youtube marathons.Let's get into it!

beauty.
Benefit Hoola bronzer - Psssttt... niet doorvertellen..... de laatste tijd jat ik mijn moeder's Hoola Bronzer steeds vaker. De kleur is een beetje donker voor mij, maar perfect om te contouren en af en toe te bronzen. Het poeder smelt prachtig met je huid en blend goed, i love it!

Fenty gloss bomb - Ik begin al goed aan dat voornemen om meer high-end beauty te gebruiken! Op mijn recente tripje naar Kopenhagen (travel diary komt eraan), scoorde ik deze gloss bij de Sephora en ik ben er zo blij mee! Helaas is dat alles wat ik erover ga zeggen want ik wil er nog een volledige review over schrijven hihi.

Maybelline lipstick (Nude Embrace) - Dit is gewoon een simpele matte nude lipstick, maar ik heb hem de laatste tijd vaak gedragen als everyday lipstick.

Catrice dewy eye gloss stick - Eerder schreef ik al over de editorial look van eyegloss, en met deze stick van Catrice word die look nu heel haalbaar! De stick smelt op je ooglid en laat een prachtige gloss achter, die nat oogt en niet plakt. Het enige minpuntje is dat je de gloss wel moet bijwerken door de dag heen, vooral als je er een oogschaduw over doet. Ik draag hem vaak met een beetje van de Hema oogschaduw in Pearl erover heen gedept en dat geeft een prachtige, simpele en glinsterende look.

Becca light chaser highlight (Citrine x apricot // Champagne dream x bellini) - Dit is echt een unieke highlighter! Toen ik hem zag werd ik op slag verliefd, en dat komt omdat deze highlighter de prachtigste peachy-gouden kleur is met een roze duochrome shift. De highlight is prachtig te layeren om zowel subtiel, als enorm knallend gedragen te kunnen worden. Een nieuwe fave <3 <3. (Ps. misschien moet ik de matchende gloss ook maar aanschaffen...)

Catrice eyeshadow (Kermit me not) - Ik zocht al een tijde naar een goede matte, forest green oogschaduw en ik denk dat ik 'm heb gevonden! Deze oogschaduw is goed gepigmenteerd en blend heel mooi, zonder al te veel zijn groene kleur te verliezen!

Lush' Cheer up Buttercup bathbomb - Deze bath bomb had ik met me mee naar Kopenhagen en ik was er zooo blij mee. De bathbomb is geel, met oranje en roze erin om een soort sunset-effect te creΓ«ren. Ook bevat de bathbomb een subtiel glittertje en ruikt 'ie heerlijk naar citroen. Ook leuk: je huid word er enorm zacht van!

Catrice prisma lip glaze (Ultimate Starboy) - Toen ik deze gloss zag staan bij de lijst voor nieuwe Catrice producten was ik gelijk verliefd! De gloss is prachtige duochrome (niet holografisch, jammer weer) met een shift van roze naar goud en enorm veel glitter. Nu klinkt dat misschien niet heel subtiel, maar je zou je verbazen over hoe draagbaar zo'n galactische gloss nou echt kan zijn.

Lush "The rough with the smooth" scrubbar - Deze scrubbar was de laatste weken mijn holy grail om m'n hele lichaam keizacht te houden! De scrubbar is goed scrubbend, niet te hard, en ruikt heerlijk warm en spicy.

     
Niet de allerbeste swatches, but you get the idea :). Van boven naar beneden: Fenty gloss, Catrice prisma lip glaze (de camera pakte de glitters niet goed maar hij zit echt bomvol, trust me), BECCA highlighter (irl heeft 'ie een prachtige roze duochrome shift), de HOOLA bronzer, Maybelline lipstick en tenslotte de Catrice oogschaduw.

muziek.
Kiwi - Harry Styles
Young, dumb & broke - Khalid
Bodak Yellow - Cardi B
Please don't say you love me - Gabrielle Aplin
No flex zone - Rae Sremmurd
Cross my mind pt. 2 - ARIZONA ft. Kiiara
The Mood - Kaelyn
Money made me do it (Shisto flip remix) - Post Malone
Child's Play (Instrumental) - SZA
Want - Adam Counts (ft. Sarah Basko)


youtube & blogs.
Haute le mode (YT // Link )
Dit kanaal draait vooral om mode, met video's zoals (hilarische) fashion roasts of gewoon reviews van high-end fashion shows en geschiedenislessen over bekende modehuizen is er op dit kanaal altijd wel wat interessants te bekijken. Daarnaast is Luke (de maker van het kanaal) heerlijk sassy en keigrappig.Greykins (IG // Link )
Dit Instagram account is mad aesthetic goals + super herfstig. Ik heb echt bewondering voor mensen die zo'n strikt thema vol kunnen houden!Rebecca Ellie (YT // Link )
Wat een verassing! Weer een (semi) aesthetically pleasing kanaal xd. Rebecca Ellie is je "typische" beauty guru en doet vooral vlogs, beauty en fashion videos, en dat meestal ook nog aesthetically pleasing. Wat ik zo leuk aan haar vond is haar interesse is skincare, en dan vooral LUSH skincare. Ook doet ze erg veel herfstige videos :).


Jem (YT // Link)
Dit kanaal focust zich vooral op korte school & uni filmpjes, met dingen zoals routines, what's in my backpack videos en studie tips. Vooral de studietips vond ik erg handig :).


the Chriselle Factor (B // Link )
Chriselle's blog gaat vooral over beauty, fashion en lifestyle. Wat ik zo gaaf vind aan deze blog zijn de posts over skincare, de coole graphics en de handige tips ofc! Ook sta ik er echt versteld van dat Chriselle al 32 is en een betere huid heeft dan ik heb (whuuut).


fashion.
Zowel de trui en oorbellen van mijn laatste OOTD post waren deze maand erg geliefd.Trui: H&M // Oorbellen: Costes

series & films.
Second Chance gaat over een man die terug word gebracht uit de dood en daarmee dus een tweede kans krijgt. Ik wil niet al te veel vertellen over de serie, want dan ga ik zeker spoilen, maar ik kan je wel zeggen dat de serie spannend en interessant is ;). Wel jammer dat het tweede seizoen gecanceld is, dus je moet het wel doen met een cliffhanger als einde :((.


apps & games.
Bloglovin - Volg jij zo'n 3000 blogs? Ben je het ziek om de hele tijd al die adressen één voor één af te gaan en soms zelfs posts te missen? Well, fear no more, want Bloglovin is coming to the rescue! Met Bloglovin' kun je al je favoriete blogs (en ook youtube kanalen) allemaal volgen in 1 handige tool. Zo kun je dus altijd up-to-date zijn van je fave blogs. 's ochtend open ik vaak eerst Bloglovin, dan Youtube en dan Bustle Beauty en zo ben ik altijd van alles helemaal in the know.

Leap second - Je hebt ze vast wel gezien op het internet, van die "1 seconde per dag voor een heel jaar"-filmpjes. Met deze app kun je dat super makkelijk doen! Je voegt gewoon elke dag een seconde aan video (of foto) in en met de app kun  je dat dan afspelen of opslaan.


overig.
Deze maand besloot ik weer een youtube video te maken, maar dan eentje met alleen maar aesthetically pleasing favourites. Ik ben weer heel trots op hoe de video is geworden:En dat was het dan weer voor dit artikel! Ik hoop dat je zoals altijd genoten hebt en tot de volgende keer! xxxSHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig