Saturday, January 13, 2018

✩ Happy Blog-Anniversary! + OOTD ✩

~ Not sponsored, as always, but if you're interested, hit me up ;) ~

Afgelopen maandag bestond deze blog 2 (!!!) jaar! Dat is echt zo gestoord! Het idee alleen al dat ik 2 jaar gewoon al elke week iets gepost heb is insane en zo apart! In deze post gaan we het er even over hebben en heb ik ook nog een leuke OOTD klaargezet :).

Let's get started!
Als je nu boos naar het scherm zit te kijken omdat er geen giveaway is, sorry. Ik ga zeker wel een giveaway doen, dus wees geduldig ;). Op dit moment is er gewoon niet echt iets wat ik weg zou willen geven, en ik wil zeker niet "ff snel snel" naar de Kruidvat rennen om wat troep te kopen, alleen om maar iets weg te kunnen geven. Zo werkt het hier niet ;). Als ik een giveaway doe word het een kwaliteit giveaway ofc :D.

 

Anyways, deze blog bestaat dus al 2 jaar! Hoe gek is dat wel niet?? Misschien was je erbij toen ik net begon of ben je pas later bij de club gekomen, hoe dan ook is het zo vreemd om gewoon te kunnen zeggen dat ik dit al 2 jaar doe.

Dit jaar was er zeker veel vooruitgang (zie: nieuwe camera, domein, etc.) en ben ik het bloggen zeker veel serieuzer gaan nemen. Ik ben nu ook echt trots op wat ik post en welke kwaliteit ik post, en ik hoop dat jullie dat ook vinden.

Anyways, nu de OOTD dan :).
Ik heb laatst deze trui gekocht en ik ben er zoooo blij mee! Hij is zo zacht en comfortabel én hij was nog een koopje ook! Ik draag hem meestal gewoon zo voorin ingestopt of los, wat je ook doet de trui geeft altijd een comfortabele en cosy feel aan je outfit.
Zo gepaard met een paar donkere jeans en gouden accessoires ziet 'ie er nog steeds chic, maar comfy uit. Dit soort truien zijn gewoon een musthave, ze zijn zo simpel om te stylen en ze zitten nog lekker ook! <3 <3

Ik ben ook zo blij met deze oorbellen van Costes! Ze zijn zo mooi en whimsical, i love it! Toen ik ze zag moest ik ze meteen hebben ;).                           Trui: H&M // Oorbellen: Costes // Ring: My Jewellery // Broek: Hollister Co. // Lipstick: Maybelline "Nude Embrace"

Anyways, dat was het weer voor deze post! Ik hoop dat je genoten hebt! Keep your eyes peeled for the giveaway en op naar de volgende 2 jaar :P.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig