Sunday, January 07, 2018

december favourites.

~ Not sponsored, as always, but if you’re interested, hit me up ;) ~

Een nieuwe maand, een nieuw favourites artikel! Deze keer; meer skincare producten dan normaal, 3 aesthetic youtubers & cheesy kerstfilms.Let's get into it!

beauty & skincare.
Colourpop goodies - Ik schreef al eerder een review over mijn colourpop goodies, maar tijdens de maand December heb ik ze pas écht veel gebruikt. Mijn go-to feestdagen look was een warm toned smokey eye & nude (of rode) lippen, dus deze producten pasten daar perfect in!

EOS lipbalm (peppermint mocha) - Je weet waarschijnlijk al dat ik van EOS lipbalms houd, en dan vooral van mijn Peppermint EOS. Deze lipbalm is een twist daarop, het is namelijk peppermint mocha, de smaak is mintig met een beetje van dat bittere van de koffie (ik weet niet hoe ik het moet beschrijven maar het is echt nice) en de lipbalm is natuurlijk intens verzorgend voor je lippen, zoals je van EOS gewend bent :).

Jacob van Hooy rozenwater - Nadat m'n geliefde Mario Badescu rose water spray weer eens op was moest ik op zoektocht naar een vervanger, en dat doet deze fles rozenwater van Jacob Hooy erg goed! Zelf verdunde ik deze met water (ratio 1 deel rozenwater : 3 delen water) en gebruikte ik hem als verfrissende facial spray. Rozenwater heeft enorm veel skincare voordelen, waaronder een ontstekingsremmende werking, een tonende werking, anti-bacteriële werking en anti-verouderende werking. Goed spul dus! Ik kocht deze fles bij Holland & Barrett btw.

LUSH Breath of fresh air toner - De laatste tijd ben ik me weer wat gaan verdiepen in skincare, en toen kwam ik erachter dat ik helemaal geen toner heb! Deze van LUSH is erg verfrissend en ruikt goed :).

Hema oogschaduw (03) - Deze oogschaduw is een geweldige highlighter. Breng 'm lichtjes aan en je verblind iedereen. De oogschaduw is intens gepigmenteerd en gewoon prachtig, waar je 'm ook gebruikt, wederom een toppertje van hema ;).

The body shop body butter (Vineyard peach) - Dit is echt mijn all-time favoriete geur van The Body Shop; zo lekker, het ruikt gewoon als perzik ice tea! Daarnaast is de body butter natuurlijk ook erg moisturisend en zorgt het goed voor je huid. Ik gebruik deze body butter als gezicht moisturiser of als body moisturiser, en dat doet 'ie erg goed!

Not pictured: de laatste tijd gebruik ik LUSH' Mask of Magnaminty onder de douche als een soort scrub, en dat bevalt me erg goed. Dit moet je zeker eens proberen!

music.
Let you down - NF
Cross my mind pt. 2 - ARIZONA ft. Kiiara
The cure - Lady Gaga
Flare Guns - Quinn XCII ft. Chelsea Cutler
flowers - in love with a ghost ft. nori

Kerstmuziek, obv.

Het hele nieuwe Taylor Swift album (reputation), maar vooral de volgende nummers;
'Endgame', 'Dancing with our hands tied', 'Delicate', 'Don't blame me', 'Dress', 'I did something bad' & 'This is why we can't have nice things'.

youtube.
Jordan Clark (link) is een erg rustgevend kanaal, dat helemaal gefocust is op journaling en creativiteit. Elke video is zo relaxend en aesthetically pleasing, en zal je zeker wat creatieve inspiratie geven :). Dit kanaal is vooral goed als je van bullet journaling houdt, want erg veel van de videos gaan over journaling enz.


Diana chamomile (link), ik heb het in mijn vorige favourites artikel ook al over dit kanaal gehad, maar ik wil het toch even noemen sinds dit kanaal ook tijdens December erg geliefd was. Dit kanaal gaat helemaal over thrifting, fashion & beauty en is ook erg rustgevend (en aesthetically pleasing ofc).


okaysage (link), wow een aesthetically pleasing, tumblr, rustgevend youtube kanaal! Wat een verassing!
Even serieus tho, dit kanaal is gewoon erg leuk en goed in elkaar gezet. Sage post vooral beauty videos, skincare videos en vlogs, en doet dit allemaal weer op een hele fijne manier editen. Dit is gewoon zo'n kanaal dat je uren kan kijken zonder het saai te vinden.

films & series.
Whahahh dit gaat misschien vreemd klinken, maar "The muppets family Christmas" was vroeger mijn favoriete kerstfilm (toen ik echt 6 was ofz), ik heb 'm deze December opnieuw gekeken en ik vond 'm nog steeds erg leuk xd.

Ook leuk; Netflix' "A Christmas Prince" en "A Cookie cutter Christmas", beiden zijn ze lekker cliché (zoals een kerstfilm hoort te zijn) en dus helemaal goed voor het seizoen. Pak een dekentje erbij en ga er lekker voor zitten met een warme chocomelk.


fashion.
In December was ik echt obsessed met mijn nieuwe tas van NOW Maastricht, die ik ook al in dit artikel liet zien. Het is een prachtige clutch / crossbody bag van echt leer met een prachtige steel chain <3. Vooral die steel chain vind ik zo leuk, sinds het weer eens wat anders is dan mijn gewoonlijke gouden accessoires en touches.


^ Wazige foto, maar je begrijpt het idee :).

apps & games.
Elke winter kom ik weer terug naar The Long Dark, dus dat is er sowieso eentje :).

Lightroom is een app waarmee je foto's kunt bewerken op een geavanceerde manier (denk; filters, licht manipuleren, etc.) en dat kwam de laatste tijd goed van pas! Mijn nieuwe camera + deze app = a match made in heaven.

Irista is een dienst van Canon die eigenlijk functioneert als een cloud voor al je foto's. Ik kreeg bij mijn camera namelijk 100GB Irista opslag en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de dienst! De service upload redelijk snel, is makkelijk te gebruiken, heeft een app en onthoud welke instellingen je op je camera hebt gebruikt voor elke foto, erg handig dus als je van fotografie houdt!

overig.
Hoe kon het ook; natuurlijk moest ik even mijn camera noemen dus bij deze noem ik hem. Mijn nieuwe Canon G7X Mark II is nu al super geliefd, hij filmt en fotografeert met een geweldige kwaliteit en is makkelijk in de omgang. <3 <3

dislikes.
De Hema gloss uit hun feestdagen collectie was nogal een letdown voor mij; in de tube leek 'ie helemaal vol te zitten met gouden glitters, maar op de lippen waren de glitters ver te zoeken. Ik wilde een review schrijven over dit product, maar vond het er zo teleurstellend eruitzien op foto's dat ik dat maar niet deed xd.


mijn youtube videos.
Deze maand uploadde ik ook een youtube video op mijn kanaal, wat ik al super lang niet gedaan had! Ik heb er zeker keihard aan gewerkt om een video neer te zetten die goed laat zien welke richting ik op wil met mijn youtube kanaal; kalmerend & aesthetically pleasing.

Dat was het weer voor dit artikel! Ik hoop dat je genoten hebt en tot de volgende maand ;).


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig