Saturday, December 23, 2017

OOTD: Kerstfeest.

~ Not sponsored, but if you're interested, hit me up ;) ~


Heyyy, vandaag heb ik een leuke festive OOTD post voor jullie klaarstaan! Deze OOTD gaat helemaal over chic, maar toch ook trendy zijn, dus als dat goed klinkt klik dan op lees meer ;).

Also; deze week helaas maar 1 post, sinds de andere post die ik had ingepland niet helemaal goed voelde. Qua blogposts wil ik alleen het beste van het beste leveren, en als dat niet zo is post ik het artikel liever niet of doe ik het opnieuw. Bedankt voor jullie begrip ;).

                            


In deze OOTD wilde ik een kerst-ready outfit bedenken die wat meer trendy en minder simpel was dan een "gewone" LBD (= Litte Black Dress). Sinds sheer topjes de laatste tijd helemaal in zijn moest er natuurlijk eentje in deze OOTD, en ik kon natuurlijk ook niet de klassieke Instagram stripe-leggings vergeten. 

Een sheer topje zoals deze kun je dragen met alleen een BH eronder, maar sinds ik het iets familie-vriendelijker wilde houden heb ik er een lace hemdje onder gegooid. De combinatie van het lace en de sheer turtleneck oogt heel chic en feestelijk.

Qua broek ben ik gegaan voor deze legging met een witte streep. Dit soort leggings zijn de laatste tijd erg populair, en dat is zeker te begrijpen aangezien de stretch en de witte streep je benen erg slank maken en de high-waist maakt je benen ook erg lang. In een legging zoals deze zie je er vrijwel altijd geweldig uit!

Wat betreft schoenen kan je natuurlijk kiezen wat je wilt, maar sinds het de feestdagen zijn moet je eigenlijk wel voor een hak gaan hè. Mijn keuze hiervoor zou dan een zwart enkellaarsje zijn met een blokhak, omdat dat perfect past met de hele chique all-black vibe, het je benen nog eens extra verlengt en je er super badass uitziet in deze outfit + killer heels.

Voor sieraden kun je eigenlijk wel doen wat je wilt, of je nou goud of zilver mooier vind. Wel zou ik aanraden om de sieraden minimaal te houden, sinds je al zo'n grote statement maakt met deze outfit. Ik ging zelf voor gouden accesoires, omdat ik zelf meer een goud meisje ben en ik goud ook altijd zo luxueus vind ogen.

Top: Stradivarius // Leggings: Stradivarius // Oorbellen: Sfera // Ring: My Jewellery // Lipstick: Maybelline ultra matte ink (20) // Lace bralette: Brandy Melville 

Anyways dat was het weer voor deze post, ik hoop dat je genoten hebt en tot de volgende keer! Wat doe jij aan deze kerst? Laat het me weten in de comments!SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig