Sunday, December 03, 2017

✨ November Favourites ✨

~ Not sponsored, as always ~

"Hé Sabrina, twee posts deze week?" Ja ja, dat heb je goed gezien! In de maand December ga ik namelijk mijn best doen om elke week niet 1, maar 2 (!!!!) artikels te uploaden, startende deze week.

Anyways het tweede artikel van deze week zijn mijn trusty old november favourites. De maand is alweer voorbij gevlogen, dus pak een warme chocomelk en ga er lekker voor zitten :).


Beauty
De Maybelline superstay matte ink (20: Pioneer) is een longlasting liquid lipstick in een felle rode kleur. En wanneer ik longlasting zeg, bedoel ik longlasting; deze lipstick kan het zo 10 uur volhouden met bijna geen touchups en zit vast als een huis als je hem eenmaal op hebt en is extreem gepigmenteerd. Tip; alleen olie of een goede micellair water werkt om deze lipstick te verwijderen, dus zorg dat je die in huis hebt. Als je echt desperate bent werkt oliefolie altijd ook goed ;).

Ik zocht al een tijdje naar een goede contour brush van een goed formaat, en de Hema 307 Blush en Contour brush voldoet aan al mijn wensen! De nieuwe kwasten lijn van de hema blijft me maar verbazen, met zachte haren en extreem goede kwaliteit. De contour brush zelf is van een goed formaat en zorgt ervoor dat je cheekbones de hele dag on fleek zitten.

Ik schreef al eerder over de Hema brow gel, maar deze maand kocht ik de versie 02 Brown en ik moet zeggen dat ik daar ook heel tevreden over ben! De kleur is perfect voor als je een natuurlijke brow dag wilt, maar soms wel een klein beetje donker als je teveel opdoet.

Ook weer een item dat ik al een tijdje zocht, een goede setting spray! Na het verslijten van enkele flesjes Mario Badescu rosewater (m'n boo) was het weer tijd om wat nieuws te zoeken, en zo kwam ik uiteindelijk uit bij de Catrice Prime 'n Fine fixing spray. De spray heeft een erg fijne mister, die een erg luxe gevoel heeft, en set je makeup op een natuurlijke, ietsje glowy, manier. Een aanradertje dus! Helaas hebben wel meerdere mensen deze setting spray ontdekt, en is 'ie dus vaak helemaal uitverkocht :(.

De Catrice highlighter in 10 - Stardust is een subtiele highlight die opgebouwd kan worden tot volle intensiteit. De rozige kleur is heel subtiel en perfect voor de winter om je wangen die rosy glow te geven.

De Sephora Lash Primer vond ik laatst ongeopend in een la, en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben! De primer scheid je wimpers mooi en helpt echt om je mascara veel beter op te doen; je wimpers lijken langer en zijn beter gescheiden voor een erg mooi effect. Het is alleen wel erg jammer dat ze deze primer niet meer maken, maar voor nu ga ik zeker het hele flesje met liefde gebruiken!

Ook weer zo'n leuke find; het hema holiday highlighting palette! Hier ga ik maar niet al te veel over schrijven, want ik wil kei graag nog een review hiervan uploaden, dus stay tuned :).

De Maybelline baby skin primer is ook al zoiets wat ik lang had liggen, maar nooit echt gebruikte, tot nu dan. De primer is siliconen-gebaseerd en laat je huid zacht achter. Ook houdt het je makeup beter op z'n plaats. Als je niets hebt tegen siliconen moet je deze zeker uit proberen!

En last but not least, ik schreef al eerder over de Maybelline master strobing stick (200), maar dit is de andere kleur, die ietsje meer warm en goud is. Mijn mening over dit product is niet veranderd, ik wilde 'm alleen erin zetten omdat dit een andere shade is :).

Muziek
Natuurlijk moest ik al de kerst-lijst opzetten, om alvast in die festive mood te komen. Verder waren deze liedjes bijzonder geliefd;

Crying in the club - Camilla Cabello
How long - Charlie Puth
Out Loud - Gabbie Hanna
DNA. - Kendrick Lamar
Call it What you Want - Taylor Swift
Photograph - Ed Sheeran
Perfect - Ed Sheeran
rockstar - Post Malone ft. 21 Savage
What lovers do - Maroon 5 ft. SZA
Slow Dancing In A Burning Room - John Mayer
Whippin' - Kiiara ft. Felix Snow
OMG - Camilla Cabello ft. Quavo

Tv series & films
Zumbo's just desserts is een soort Chopped maar dan met alleen maar toetjes! Een interessante watch voor als je gewoon iets simpels wilt kijken. Let op; je zult wel enorme trek in toetjes en zoetigheid krijgen dus zet je chocolade van tevoren maar achter slot en grendel ;).

Youtube & blogs
Fashion Mumblr (blogyoutube) is een in London gebaseerde fashion en beauty blogger met een overal prachtige aesthetic (wit, bruin en blush kleuren zijn overal), een klassieke en chique stijl en artikels met beeldschone foto's. Zeker een van mijn nieuwe favorieten.

Het kanaal Roxxsaurus volgde ik al een tijdje, maar de laatste dagen vind ik het vooral leuk om naar hun moving vlogs te kijken op haar vlogkanaal (link). Om de twee dagen uploaden ze een vlog waarbij ze vooral de focus leggen op hun nieuwe huis; van meubels kopen tot verfkleuren uitzoeken, het is allemaal erg open en verassend entertainend.

Diana Chamomile (link) is weer zo'n aesthetic youtube kanaal, met video's over fashion, vintage shopping, beauty en af een toe een tag. Diana's aesthetic is erg vintage - rood - bruin - oranje, normaal niet mijn smaak, maar ik moet toegeven dat het er altijd wel enorm leuk uitziet. Elke keer weer zijn haar video's enorm creatief en leuk bedacht, met interessante concepten en zelfgeschreven gedichten.


Random
De laatste tijd zit ik weer lekker veel in de boeken vanwege de opkomende toetsweek, en om mijn concentratie scherp te houden luister ik dan graag naar een heel zacht achtergrondgeluidje omdat ik echt niet tegen stilte kan (dan dwalen mijn gedachtes helemaal af) en ook niet tegen muziek met tekst (alles waarmee ik mee kan neuriën of de tekst van kan meezingen gaat gegarandeerd mis). Daarvoor is Noisli de perfecte oplossing! Het is helemaal gratis, en je kunt zelf geluiden mixen om de perfecte mix te maken. Zo heb ik een Rainy Day preset (regen, open haard, bliksem) en een Autumn Café preset (rainy day maar dan met zachtere regen en een beetje mensen gepraat), maar kan je ook wat meer natuurlijke geluiden kiezen :).

Fashion
Ik schreef er al eerder over, maar de statement oorbellen waren deze maand erg geliefd. Zo geliefd zelfs, dat ik er een hele post over schreef!

Apps
Ik zat er al maanden op te wachten, maar het is eindelijk hier! Animal Crossing Pocket Camp is een soort van Animal Crossing on the go, waarbij je nu een camping-baas bent en verzoekjes voldoet voor alle dieren. Het klinkt heel dom en saai, maar het is uren vermaak en echt super leuk om gewoon te spelen. Gewoon downloaden dit.

 

Nou dat was het dan weer voor deze favourites post! Ik hoop dat je genoten hebt en tot de volgende keer!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig