Sunday, December 17, 2017

christmas & winter tag.

~ Not sponsored, as always ~

Jaja, de kerst komt er alweer aan en dat betekent lekker gezellig samenzijn met de familie, lekker eten, en hopelijk sneeuw. Vandaag ga ik de winter en kerst tag een beetje mixen en mijn eigen vragen toevoegen, zodat je me wat beter kunt leren kennen. Anyways, let's get started!

Btw, ik denk dat het me deze week niet gaat lukken om 2 posts te uploaden. Als het kan zal ik kijken of ik er volgende week 3 kan doen, of misschien ergens deze week nog een post kan uploaden.

Hier is ook mijn kerst afspeellijstm, zodat je iets kunt luisteren terwijl je deze post leest.

Pro tip; pak een warme chocomelk erbij om extra in de kerst sfeer te komen.

Wat is je favoriete kerstliedje?
Oh we beginnen gelijk al moeilijk! Even denken.... waarschijnlijk "Have Yourself a Merry Little Christmas" (cover) van Daniela Andrade of "Fa la la" van Justin Bieber xd. Klassiekers zoals "All I Want for Christmas is You" en "Santa Tell Me" zijn natuurlijk ook welkom ;).

Favoriet winters drankje?
Waarschijnlijk gewoon een "simpele" warme chocomelk. Mijn all-time favoriet is van Whittards en heeft een pepermunt smaak <3.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Ik heb niet echt een favoriet, maar ik kan me wel herinneren dat ik vroeger "The Santa Clause" heel leuk vond. Ook zo'n jeugd favoriet; "A Muppet Family Christmas" xd.
Van de week heb ik echter "A cookie cutter Christmas" en "The Christmas Prince" gezien, en die vond ik beiden ook heel leuk. Ze waren allebei extra cheesy en cliché, en dat vind ik bij een kerst-film altijd wel leuk ;).

Wat staat er bovenaan je verlanglijstje deze kerst?
Geen idee, waarschijnlijk gewoon makeup en beauty producten, daar kun je me altijd wel blij mee maken :).

Wel of geen witte kerst?
WEL!!! Sneeuw is gewoon super magisch en gezellig, en laten we eerlijk zijn, het hóórt er gewoon bij. Of je nou wilt of niet.

Meest gedragen winterse kleding?
Lekkere dikke truien zijn mijn winter go-to. Ze zijn super makkelijk te stylen en je kunt ze zowel casual als wat chiquer dragen. Plus ze geven je bescherming tegen de kou! What more could you ask for?Wat is je favoriete makeup look voor de kerst?
Glowy huid, rode of nude glossy lippen en een neutrale smokey eye, met optionele gouden glitter. De feestdagen is je kans om te shinen, dus vergeet de highlighter zeker niet hè ;).

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Een leuk jurkje met wat gouden sieraden en hakken is altijd mooi. Qua jurkje zou ik gewoon gaan voor een jurkje met een goede tot perfecte pasvorm die erg comfortabel is. Iedereen wilt er bij kerst het beste uitzien, dus pasvorm moet je nummer 1 prioriteit zijn als je zoekt naar een jurkje. Voor de rest kun je doen wat je wilt, of je nou een little black dress wilt of glitters, nu is de tijd om misschien eens uit je comfort zone te stappen...

Speel je liever buiten in de sneeuw of geniet je liever binnen van een warme chocolademelk?
Wahhhh dit is een moeilijke! Ik houd echt van sneeuw, maar ook van een goede warme chocomelk dus eigenlijk kan ik niet kiezen. Wat dacht je van eerst spelen in de sneeuw en daarna binnen opwarmen met warme chocomelk?

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Oké stel je voor. Je huurt een cabin ergens in een bos met super veel sneeuw. Daar ga je voor kerst heen met je vriendinnen en/of familie en dan kook je allemaal samen en drinken jullie warme chocomelk en gaan jullie met z'n allen de sneeuw in. Dát is de perfecte kerst voor mij. Gezellig en uber-cosy, zoals het met kerst hoort.Sjaal, muts of handschoenen?
Handschoenen! Ik kan er niet tegen als ik koude handen heb, dus zeker handschoenen.

Favoriete winter activiteit?
Schaatsen! Ik kan het voor geen meter, maar het is altijd super gezellig om met vrienden te doen. Al een paar jaar op rij ga ik nu met vriendinnen schaatsen op het Vrijthof, en dat is altijd super gezellig!

Sneeuwt het waar jij woont?
In Maastricht sneeuwt het zeker wel eens, maar sinds we in het Zuiden zitten blijft het vaak niet liggen :(. Vooral in de stad, waar ik woon, is de sneeuw snel verdwenen..

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Ik ga naar mijn opa en oma, en daar gaan we waarschijnlijk met een deel van de familie kerstdobbelen en lekker eten. Het is altijd keigezellig en grappig, want het kerstdobbelen kan nog best competitief worden xd...Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Wij hebben een neppe, maar vroeger, toen we nog niet in een appartement woonden, hadden we wel vaak een echte. We zijn nu overgestapt omdat het 1. zoveel moeite zou zijn om de kerstboom omhoog te krijgen naar het appartement en we 2. een echte kerstboom altijd zoveel gedoe vonden met al die uitval enz. Dit jaar hebben we zelfs een nieuwe neppert gekocht met nep sneeuw erop en ik ben er super blij mee!

Wat is je favoriete kerst snack?
Kerstkransjes zijn bae.

Favoriete nagellak voor de winter?
Een klassieke nude kleur kan altijd, maar tijdens de feestdagen vind ik eigenlijk wel dat je voor glitter moet gaan. Een mooie gouden of zilveren kleur zou bijvoorbeeld heel mooi staan. Ook is rood erg geschikt voor de feestdagen :).

Goud of zilver?
Zelf ben ik meer een goud-meisje, dus ik denk goud.

En hier is nog even Ed Sheeran's Perfect music video, die extra perfect, cute en winters is, om je nog eens extra in die kerst mood te krijgen :).


Anyways dat was het weer voor deze blogpost. Ik hoop dat je genoten hebt en me wat beter hebt kunnen leren kennen. Wat ga jij doen deze kerst? Tot het volgende artikel! xSHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig