Sunday, December 31, 2017

2018 goals.

~ Not sponsored, but if you're interested, hit me up ~

Goh het jaar is alweer bijna voorbij! Misschien is het cliché om te zeggen, maar het is weer eens voorbijgevlogen. In deze post ga ik daarom even kijken naar mijn 2017 goals (heb ik ze gehaald?) en mijn 2018 goals.
Let op: in deze post heb ik het vaak over "goals" ipv "resoluties". Ik vind het namelijk fijner om haalbare goals te zetten die minder vaag zijn, in plaats van "vagere" doelstellingen. Dit is gewoon even een dingetje van personal preference, maar ik wilde het er wel even bij zetten :).

Anyways voordat we naar de nieuwe goals gaan is het misschien leuk als we eerst even mijn lijstje voor 2017 erbij pakken en die analyseren.
Het grootste ding dat ik voor 2017 wilde bereiken blog-wise was een domein (check) en ik wilde 5000 views halen (check). Ook wilde ik natuurlijk blijven bloggen, en zoals je ziet is dat aardig gelukt (ik heb zelfs meerdere weken dubbel gepost!), soms waren ze wel iets later, maar ik heb nooit een week helemaal gemist.

Ook leuk: in 2017 heb ik eindelijk een mooie camera gekocht! Ik heb namelijk de canon powershot g7x mark II gekocht, en ik ben er zo blij! In de paar foto's die ik al gemaakt hebt zie je dat de kwaliteit zoveel beter is en ik kan gewoon niet wachten om in het nieuwe jaar travel foto's enz er mee te maken!

Qua beauty & fashion wilde ik op beiden gebieden meer risks nemen en gewoon mijn stijl wat meer ontwikkelen. Zo heb ik veel meer geprobeerd op fashion gebied, en een paar dingen gevonden die ik helemaal te gek vond (layered chokers, anyone?). Het was nog niet heel erg buiten m'n comfort zone, maar het is al veel meer experimentatie met verschillende stijlen enz dan dat ik jaren geleden gedragen zou hebben.

^ Een paar van de OOTD's die ik in 2017 plaatste

Qua beauty heb ik enorm veel nieuwe producten ontdekt, maar ik wil zeker in het nieuwe jaar meer een balans vinden tussen drugstore en high-end. Drugstore is leuk enzo, maar ik wil ook eens merken zoals Too Faced of Fenty beauty ontdekken, want het voelt nu alsof ik die merken helemaal niet ontdekt heb! Waar ik wel mee heb geëxperimenteerd is het ontdekken van veel verschillende merken in de drugstore, zo probeerde ik meer NYX en Catrice en liet ik het Essence schap steeds meer achter me.

^ Een paar van de producten die ik gedurende 2017 ontdekte.

En dan nu naar de nieuwe goals voor 2018!
1. Een grote blog giveaway houden.
2. Meer Youtube video's maken
3. Vaker iets koken
4. Een gesponsorde blogpost schrijven
5. Nog meer fashion risks nemen ;)
6. Mijn bullet journal volhouden
7. Meer dingen ontdekken in de stad
8. Meer high-end beauty ontdekken en reviewen :)

Het lijkt misschien een lange lijst, maar ik heb geprobeerd om de lijst zo realistisch te houden door redelijk haalbare dingen neer te zetten. Zo zijn de enige wat vagere goals 3 en 5 en is de rest meer resultaat-gebaseerd of juist niet resultaat gebaseerd ("meer high-end beauty proberen" ipv "30 stuks high-end beauty geprobeerd hebben" enz.).

Ik denk dat 1 wel voor zichzelf spreekt, ik ben keiblij met mijn bloglezers tot nu toe en wil ze daarom belonen met een grotere giveaway. Wat dat gaat worden weet ik nog niet, maar ik hoop echt een x iets groots/duurs weg te geven. Nummer 2 is ook wel vanzelfsprekend, ik heb namelijk al een youtube kanaal (in het Engels) maar ik wil daar toch echt meer mee gaan doen en daar misschien ook wekelijks op gaan posten. Wel weet ik zeker dat ik mijn blog en youtube gescheiden wilt houden, ik vind het namelijk zelf ook zo vreselijk als een blogger alleen meer youtube video's maakt. Dan denk je dat je op een geschreven review klikt en dan staat er een video ughhhh, ik vind dat altijd zo irritant!


Wat nummer 3 betreft, het lijkt me echt geweldig om zo'n persoon te zijn die goed kan koken enz en dus wil ik daaraan werken 😂😂. Het is een beetje random, maar dat past wel bij mij ;).

Nummer 4 is erg duidelijk, dus die hoef ik denk ik niet toe te lichten.

Het nemen van meer fashion-risks stond ook al op mijn lijstje voor 2017, maar dit jaar gaat het me echt om het uitbreiden van die fashion risks. Zo wil ik kijken of mom-jeans me staan, misschien een baret proberen enzovoort. Mijn grootste fashion-inspiratie is nog steeds Kelsey Simone, maar de laatste tijd ben ik ook echt obsessed met Diana Chamomile en okaysage.

Nummer 6 is ook erg duidelijk; ik had namelijk al een bullet journal en schreef daar ook over, maar ik moet helaas toegeven dat ik het niet volgehouden heb :(. Na een tijdje is 'ie bij mij gewoon achter in een kast beland, en daar ben ik zeker niet trots op. Laatst pakte ik hem weer erbij nadat ik Jordan Clark video's had gebinge't en kwam ik erachter hoe leuk ik het nou eigenlijk vond om te doen enz. Daarom wil ik het dit jaar echt vol houden! Natuurlijk ga ik mezelf niet dwingen, maar ik ga wel extra hard proberen door te zetten.

^ Een recente bullet journal / moodboard spread

In plaats van dit jaar te zeggen dat ik meer met vriendinnen wil afspreken heb ik dit jaar gewoon nummer 7 (meer dingen in de stad ontdekken) neergepend. Ik wil gewoon allemaal cute hipster koffietentjes enz ontdekken, en daarover ook bloggen, of dat nou solo is of niet. Het lijkt me gewoon zo leuk om allemaal cute koffietentjes en winkeltjes te ontdekken en wat meer door de stad rond te wandelen. Plekjes zoals Dadawan, Livin' Room of de Tapijnkazerne heb ik dit jaar al gevonden (met wat hulp van valerie, thxxx) maar dit jaar wil ik die lijst echt goed uitbreiden dus als je nog suggesties hebt moet je ze zeker even in de comments dumpen!

Het laatste punt is dat ik meer high-end / duurdere beauty wil ontdekken. Niet dat ik elke maand voor 100 euro op sephora ga bestellen, maar ik wil gewoon iets meer van sephora enz ontdekken. Ik heb al zo vaak een high-end wishlist op deze blog gezet en dan niks gekocht, of uren op sephora gescrollt zonder iets te kopen, en daar wil ik toch wel een beetje een einde aan maken. Zo heb ik me al voorgenomen om de fullsize benefit roller lash mascara te kopen, de Too Faced milk chocolate soleil bronzer eindelijk aan te schaffen, iets van Fenty beauty te kopen in London en misschien zelfs iets van NARS in Space.nk of iets van Urban Decay in de Hudson's Bay. Dat moet toch haalbaar zijn?

Anyways dat was het weer voor deze post, ik hoop dat je genoten hebt. Wat zijn jouw new years resoluties of doe je daar niet aan? Laat het me weten in de comments!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig