Sunday, November 19, 2017

OOTD + inspiratie: "Vintage" Oorbellen

~ Not sponsored ~

Gisteren heb ik een goudmijn geraakt. "Maar wat voor één dan, Sabrina?" hoor ik je zeggen. Een goudmijn aan statement oorbellen. De laatste tijd zie ik ze namelijk overal, en daarom wil ik ze ook hebben. Zo'n lekker groot, extra obnoxious paar, des te sparkly des te beter. En tot nu toe vond ik ze maar niet (lees: ik ging heen voor oorbellen en kwam met een een topje, trui, jas en nieuwe broek terug) tot gisteren.

Mijn moeder ging namelijk door haar sieraden heen, en wat spotte ik daar in de weggooi-hoop? Prachtige statement oorbellen! Natuurlijk moest ik ze jatten en gelijk aandoen. Het is echt heerlijk dat ik de laatste tijd steeds meer kleding en accessoires van m'n moeder kan jatten, sinds ik nu meer dezelfde maat in ga qua lengte. Anyways, ik besloot ze dus meteen aan te doen, en daar ben ik erg blij mee, want ik vond de oorbellen heel chic staan!

Hier is de outfit dan, met de gigantische oorbellen. Ik had hier een afspraak met Christian Lagerwaard (een couturier uit Maastricht/Parijs), maar daar ga ik nu maar niet al teveel over zeggen om het allemaal mysterieus te houden ;).

Rok: Primark // Top: Bershka // Oorbellen: "Vintage" (lees: gejat van m'n moeder) // Panty: ??? // Schoenen: Van Haren // Jas: NOW Maastricht // Rugzak: Winkel in Mallorca 

En dan, om deze post nog even mooi af te sluiten, hier zijn mijn 3 favoriete paar statement-oorbellen die ik gejat heb van m'n moeder, en ook nog wat inspiratie.

    

Alle 3 zijn ze zilver, wat nogal anders is voor mij sinds ik normaal meer een goud meisje ben, maar de laatste tijd dig ik echt dat zilver weer. Misschien komt het omdat zilver me aan kouder weer en winter doet denken?

Anyways alle 3 de paren zijn best groot, behalve die met de parels, en enorm chic. Voor mijn gevoel kun je zulke oorbellen zowel chic stylen (bij een mooi jurkje met hakken enz) als casual (vorm een contrast met de over-de-top oorbellen en een chille trui, zoals ik op de tweede foto heb).En hier is dan nog wat inspiratie voor als je nog meer over-de-top wilt gaan, vooral die YSL piercings en die grote kruis oorbellen doen mijn hart wat sneller kloppen 😍.

Dat was het weer voor deze post, ik hoop dat je wat fashion inspiratie hebt opgedaan! Draag jij weleens statement oorbellen?
SHARE:

4 comments

  1. Replies
    1. dan moet je gaatjes laten schieten met een zekere bestie in een zekere stad aan een zekere rivier 👀😂

      Delete

Blogger Template Created by pipdig