Saturday, November 11, 2017

Mijn holiday beauty wishlist!

~ Not sponsored, but if you're interested, hit me up ;) ~

Elk jaar doen ze het weer, bijna elk beauty merk zet een spectaculaire holiday collectie op de markt, de ene nog mooier dan de andere. Vandaag kies ik een paar van mijn favoriete must-have picks op verschillende prijspunten en ga ik ze even af. Dus pak er een kopje thee bij en enjoy!


Bron: weheartit// MAC //
Van MAC wil ik dit jaar eigenlijk wel het minste, namelijk maar 1 ding en dat is de Shadescent in Velvet Teddy.Dit parfum heeft topnoten van bergamot, gember en tabak, hartnoten als vanille, mimosa en honing en basisnoten van muskus, papyrusriet en tonkaboon. Overal is het een erg warme, "zwoele" en zoete geur, en ruikt het parfum heel sophisticated en warm. De geur blijft erg goed en lang hangen, want ik ruik de geur zo'n 4 uur later nog steeds in vlagen. Al met al lijkt me dit een erg lekker parfum, en daarom staat het dus op mijn wishlist!

// DRUGSTORE //
Dit jaar vielen de Essence en Catrice holiday collecties me een beetje tegen, maar er zaten toch nog wel een paar leuke dingen bij.


Uit de Catrice dazzle bomb collectie vind ik 2 dingen wel interessant, en dat zijn de loose glitter & de holografische blush papers.
De glitter vind ik wel interessant omdat ik de laatste tijd met losse glitters ben gaan werken, en nieuwe glitters dus altijd welkom zijn, vooral als het voor een drugstore prijsje is! De Blush papers vind ik wel echt een vreemd concept, sinds Catrice zegt dat het je een lichte blush moet geven, maar hoe gaat dat dan holografisch zijn??? Ik heb erg veel vragen bij dit product, en daarom wil ik het zeker uit proberen!Uit de Essence made to sparkle collectie ving er 1 ding mijn oog, namelijk de surprise bag.
Ik wil namelijk weten wat erin zit! Damn you en je slimme marketing, essence! Nu moet ik weten wat erin zitttt!! Is het een palette? Is het een lipstick?? IDK >:(


// SEPHORA //


De Stila: written in the stars liquid glitter & glow eyeshadow set bevat 3 kleuren van Stila's cult classic liquid glitter, die je aanbrengt als een liquid maar die opdroogt tot een intense powder glitter. Dit spul is legendarisch en geliefd, plus wie houdt er nou net van glitter voor de feestdagen?


Een limited edition liquid lipstick in een prachtige orange-red kleur die ook nog eens naar gingebread ruikt? Yes please! Deze liquid lipstick van too Faced is best uit mijn comfort zone, maar lijkt me wel heel leuk!

// COLOURPOP //
Oeps oeps, hier ging 't mis... waarschuwing; ga niet op Colourpop's site browsen het is funest voor je portemonnee.... ook al kun je het weerstaan, het is nog steeds gevaarlijk!


De super shock shadow formule is al één van mijn favoriete oogschaduw formules, dus is het tijd dat ik mijn collectie uitbreid! De oogschaduws zijn super creamy en intens en creasen niet <3. Hier weergegeven: crenshaw, sequin & sunset blvd. De summer solstice set staat ook op mijn verlanglijstje!

Voor lips staan de Cabana Boy lipgloss, Aquarius lippie stix en 951 ultra satin op mijn lijstje. De gloss en stix heb ik nog nooit uitgeprobeerd dus ik ben erg nieuwsgierig! De Cabana Boy gloss is een roze/gouden duochrome glitter, aquarius is een prachtige rose-nude kleur en 951 is een zachtere, warmere nude.

Dat was het weer voor dit artikel! Ik hoop dat je genoten hebt en wat leuke dingen gevonden hebt. Mocht ik iets hiervan ook echt aanschaffen dan hoor je er natuurlijk alles van ;).

Tot de volgende keer!
SHARE:

4 comments

Blogger Template Created by pipdig