Sunday, November 26, 2017

Colourpop Stapelreview ~ Oogschaduws & Lippies

~ Not sponsored ~In mijn holiday beauty wishlist post schreef ik al over de vele dingen die ik van Colourpop wilde aanschaffen, en dat heb ik nog gedaan ook! In deze post ga ik al mijn aankopen even langs, schrijf ik een paar kleine reviews en swatch ik alle producten. Eerder schreef ik al over enkele Colourpop formules, zoals de oogschaduws, maar de rest is allemaal nieuw voor mij :).


Ik bestelde de super shock shadows in summer solstice (quad), sequin en crenshaw, en kocht verschillende finishes lippies in 951, aquarius en cabana boy.

De oogschaduw quad zit verpakt in een mooi doosje met koperen metallic opdruk, en de verpakkingen van de rest zijn ook allemaal anders, gebaseerd op uit welke lijn of collab ze komen.

  
Zo zit 951 in een Colourpop x Iluvsarahii doosje en is deze tube ook met goud opgedrukt. De aquarius lippie stix in samenwerking met Kathleenlights zit in een blauw doosje en Cabana boy zit in een "saai" gewoon Colourpop doosje. Ook de super shock shadow Crenshaw uit de Kaepop collectie is met koper bedrukt in plaats van zilver, wat het al met al allemaal een mooie touch geeft. De producten zijn heel aesthetically pleasing en zullen dan ook zeker niet misstaan op je insta feed.

Ook fijn; de lippie stix' onderkant is ge-colour-matched zodat het de precieze kleur van de lipstick weergeeft, als je ze dan allemaal in een organizer zet vind je binnen no-time de kleur die je zoekt!

En dan nu de swatches, ik heb bij de oogschaduws Paradox uit een vorige shopping spree ook geswatched, zodat je zien hoe alle oogschaduws samen een colour story vormen.


Dit zijn de oogschaduws geswatched en zoals je ziet zijn ze allemaal erg gepigmenteerd.

Paradox is een cranberry-rood in een satin finish.
Sequin is een true rose gold shade met een koperen flip en zilveren en rose glitters in een ultra glitter finish.
Crenshaw is een matte warme bruine kleur.
Noontide is een diepe bruine kleur met metallic finish.
Sundance is een zachte peachy champagne kleur in een metallic finish.
Summer Side is een baksteen-achtige rood-bruine kleur in een matte finish.
Lightning Bug is een intense geel-gouden shade met enorm veel gouden, roze en zilveren glitter.

Overal ben ik erg blij met alle shades, ze zijn allemaal van top kwaliteit, blenden goed, voelen zacht aan en zijn enorm gepigmenteerd. Als je iets van Colourpop wilt kopen zou ik zeker de super shock shadows aanraden, want deze unieke cream-to-powder formule is what Colourpop does best. Al deze shades zijn ook erg draagbaar, of je nou een matte look wilt maken of dramatische glitter smokey eyes.
Tip: de oogschaduws kun je het beste aanbrengen met een kwast van synthetische haren :).


En dan nu de lippies!

951 is een warme-bruinige nude kleur uit de iluvsarahii collectie met een satin finish.
Aquarius is een een zachte roze nude kleur met een crème finish.
Cabana Boy is een metallic rose gold met gouden glitters in een ultra glossy finish.

Ook met al deze producten ben ik super tevreden; Aquarius is een lippie stix en dus meer een "traditionele" lippenstift en is een perfecte nude kleur voor mij, ik wil deze elke dag dragen! De crème finish maakt het erg draagbaar en comfortabel. 
Verder is 951 een lichte bruinige-nude die nog steeds heel draagbaar is, de satin finish van deze lipstick maakt hem niet helemaal matte, en dus meer comfortabel. Door de satin finish is de lipstick wel niet helemaal transfer-proof, maar dat vind ik niet erg.
De gloss is prachtig om te layeren over andere lipsticks, of gewoon alleen en de gloss plakt niet en is intens qua kleur, Je voelt 'm bijna niet zitten!

Al met al ben ik kei-blij met mijn aankopen van Colourpop, ik vind geen enkel product een fail en ben super blij met alles! 
Dat was het weer voor deze post, ik hoop dat je genoten hebt en tot de volgende keer!


SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig