Sunday, November 05, 2017

Catrice x Dawid Tomaszewski Palette ~ Review

~ Not sponsored, as always ~
De feestdagen komen er zolangzamerhand al aan en dat betekent dat de feestelijke beauty collecties weer langzaam binnen komen rollen. Vandaag reviewen we een Catrice palette uit hun samenwerking met Dawid Tomaszewski, een bekende mode-ontwerper uit Duitsland.

Zo ziet het palette er vanbinnen uit en wekt dat niet gelijk die feestdagen gevoelens bij jou? Bij mij in ieder geval wel! Zoals je ziet bevat het palette 8 oogschaduw kleuren, een highlighter en een blush. De oogschaduw kleuren zijn vooral neutraal, met 2 wat meer "aparte" kleuren. Mjjn hart gaat vooral door die prachtige mos-groene kleur sneller kloppen!Zo ziet het palette geswatcht eruit, zoals je ziet swatchen de oogschaduws best goed, al helemaal voor een budget palette. De groene kleur is ietsje sheer-der en moet je dus goed opbouwen, maar dat vind ik op zich geen probleem; het is eigenlijk wel handig wanneer je ooglooks aan het maken bent.

Kleur 2 heeft in de pan een lichte glitter in zich, maar dat zie je op de swatches en op het oog vrijwel niet terug. Kleur 7 doet me qua textuur erg denken aan een pressed glitter.

De highlighter is erg cool-toned en natuurlijk, op de foto ziet het er misschien uit als niks maar hij laat je echt shinen. Ook de blush bevat een erg subtiele shine, het is dus duidelijk dat Catrice vooral ging voor een dewy-glimmende-huid look. De blush is wel erg gepigmenteerd, dus kijk uit dat je niet te veel op doet in 1x en bouw het rustig op.

Ooglook 1 // Basic, neutral & smoky (DAY)
1. Breng kleur 1 aan in de crease
2. Breng kleur 2 aan in de crease en smoke hem in je inner en outer corner van je ooglid
3. Breng kleur 6 aan op de on-aangeraakte stukken van je ooglid, dus richting het midden en de outer corner.
4. Doe een beetje van kleur 7 op het midden van je ooglid, over kleur 6 aanbrengen, en blend dit heel zachtjes voor een "spotlight smokey eye" effect.
5. Blend alles nog eens goed met 6 in de crease en onder je oog.
6. Highlight je inner corner met kleur 7

Ooglook 2 // Groen is het nieuwe zwart (NIGHT)
1. Herhaal stap 1 & 2 van de vorige look, alleen dan zonder dat je kleur 2 aanbrengt op je inner corner.
2. Breng kleur 4 aan op inner corner tot ongeveer de helft van je ooglid. Bouw de kleur rustig op voor een semi-intense kleur.
3. Breng kleur 8 aan op de andere helft van je ooglid en blend het rustig in met kleur 4.
4. Smoke wat meer van kleur 2 op je outer corner, zorg voor een rustige blend met kleur 8.
5. Blend alles nog een keer met kleur 1 in je crease en werk eventueel de groene kleur bij.
6. Highlight je inner corner met de highlighter en breng kleur 1 aan onder je oog.

Dat was het weer voor deze review! Ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over dit palette, en dan vooral over de highlighter en de oogschaduws. De oogschaduws blijven voor mij de hele dag zitten en creasen vrijwel niet. Al met al ben ik erg tevreden!


Koop het palette hier
Het palette is beschikbaar tot December voor 7,99.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig