Thursday, October 26, 2017

We hebben een domein! + Een nieuwe naam

~ Not sponsored, as always ~

Je hebt het waarschijnlijk al gezien, maar als je naar My bubble wilt gaan kom je automatisch hier uit, op www.thedutchbloggergirl.com.


Het hebben van een eigen domein was al een tijdje een grote droom voor me, het voelt als een stap richting grotere dingen, meer lezers en meer kansen. Ik ben zo blij dat ik nu een domein heb en ik hoop dat een eigen domein de weg vrijmaakt voor grotere projecten en hogere kwaliteit in de toekomst :).

Wat de nieuwe naam betreft, ik wilde al een langere tijd van naam veranderen omdat ik 1. My Bubble niet meer zo'n geweldige naam vond en 2. My Bubble als domein al bezet was, dus zelfs als ik wilde zou ik niet verder kunnen gaan onder de My Bubble naam.

Dat was het weer voor deze korte uitleg, bedankt voor het lezen :).SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig