Sunday, October 01, 2017

🍂 OOTD: The burgundy coat 🍂

~ Not sponsored, as always ~

Gisteren was de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven, waar ik natuurlijk heen ben geweest ;). In deze post deel ik mijn outfit van gisteren even met je, sinds ik echt obsessed ben met m'n nieuwe jas.

De jas is lekker oversized en dus leuk om te combineren met wat cropped items, oorspronkelijk had ik deze graphic tee geknoopt, maar het was te koud daarvoor dus daarom heb ik 'm maar even in de voorkant getuckt, wat ook erg leuk is natuurlijk.

Ik houd ook echt van deze graphic tee van de Bershka, waarop influencer staat. Graphic tee's zijn altijd een handig basic artikel om je outfit rond te stylen.

Natuurlijk moest deze outfit ook weer gouden gelayerde chokers hebben, wat een beetje mijn signature aan het worden is. Ik vind het resultaat van drie chokers onder elkaar er altijd heel chic en put-together eruit zien.

🎃🎃🎃          Top: Bershka // Broek: Hollister Co. // Schoenen: Van Haren // Jas: NOW Maastricht // Sjaal: Primark // Chokers: H&M // Oorbellen: H&M // Lipstick: Clinique blushing matte pop 01 // Gloss: Catrice golden lip booster (oude collectie)

Waarom heb ik een pompoen vast, you ask? Nou ten eerste hij heet Henk en we hebben 'm bij de Sligro gehaald op onze terugweg, voor die herfst aesthetic en omdat 'ie zo verschrikkelijk cute was xD.

Also, hoe cute is mijn jas wel niet? I love it!

Dat was het weer voor dit artikel, ik hoop dat je weer wat outfit-inspiratie hebt opgedaan, en tot de volgende keer :).
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig