Saturday, October 28, 2017

๐ŸŽƒ October Faves ๐ŸŽƒ

~ Not sponsored, but if you're interested, hit me up ;) ~

God, de maand is alweer voorbij! Laten we dan maar snel beginnen met dit favourites artikel ;).

Deze maand had ik in verhouding er weinig favourites, maar dat betekent natuurlijk niet dat het minder goed is dan de andere maanden hรจ ;).
// Beauty //
The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter ~ Over deze body butter schreef ik eerder al een review en ik moet zeggen dat ik nog steeds erg te spreken ben over dit product! De geur is echt zalig en de body butter is intens moisturisend, inslaan dus!!

NYX glitter (copper) ~ Ik wilde al een tijdje met losse glitters beginnen, sinds ik vond dat ik eindelijk  experienced genoeg was, en ik ben super blij dat ik ermee begonnen ben! Zelf gebruik ik gewoon mijn Urban Decay primer potion als glitter glue en dat werkt gewoon goed. Zelf zou ik wel aanraden om het aan te brengen met een iets bredere paddle brush, zoals deze van de Hema.

Chanel Dimensions mascara (mini) ~ Deze mascara zat bij de Glamour en ik moet zeggen dat ik al erg snel verkocht was over deze mascara; hij krult, verlengt en geeft de perfecte dosis volume. Echt mijn type mascara dus!

Catrice x Dawid Tomaszewski palette ~ Dit palette doet me gewoon aan de feestdagen en de wintermaanden denken  for some reason. Ik zocht al eigenlijk best wel lang naar een mos-groene oogschaduw en guess what? Dit palette heeft er รฉรฉn! Eigenlijk de enige kleur die ik niet zo snel zou gebruiken is de paarse, maar dat maakt eigenlijk ook niet zoveel uit. De highlighter en blush uit het palette zijn allebei heel mooi, en de bovenste rij shimmer zijn heel gepigmenteerd. Eigenlijk wil ik nog een volle review over dit palette schrijven.... ๐Ÿ‘€NYX Hd Concealer ~ Ik had nog een concealer nodig en ik ben heel blij met deze! De peachy-undertone is perfect voor het verbergen van donkere cirkels. De dekking zou ik beschrijven als licht tot medium. Gewoon een goede concealer!

// Muziek //
Havana - Camila Cabello ft. Young Thug
Too Good at Goodbyes - Sam Smith
Gorgeous - Taylor Swift
La Vie en Rose - Daniela Andrade

En voor de rest heb ik al heel veel naar mijn kerst afspeellijst geluisterd ;).

// Webtoons //
Dice is een webtoon over een spel genaamd Dice, waarbij je door quests dice (dobbelstenen) kunt verzamelen om jezelf te veranderen. Zo kun je met dice je uiterlijk, snelheid en intelligentie verhogen. De wektoon volgt een jongen genaamd Dongtae (het is een oorspronkelijk Koreaanse webtoon die vertaalt is naar Engels) die het spel speelt. De webtoon word met elke episode steeds donkerder en bevat steeds meer plot-twists. Ook handig; er zijn al zo'n 3 seizoenen aan episodes, dus je kunt heerlijk bingen! ;)


// Series en films //
Stranger Things, deze ken je vast wel ;). Ik ben laatst begonnen met kijken en tot nu toe ben ik erg gehooked! Ik had zo lang gewacht omdat ik bang was dat de serie te eng zo zijn, maar dat valt heel erg mee. Er zijn een paar jumpscares, maar voor de rest gaat het "enge" vooral over de sfeer van de serie. Zeker kijken als je dat nog niet gedaan hebt!

// Youtube //
Guilty Party (klik hier)
Guilty Party is een kanaal/webserie over een set vrienden in high school. Exact een jaar nadat รฉรฉn van de vriendinnen haar dagboek gelekt werd tijdens homecoming komt ze terug om wraak te nemen en de persoon te vinden die toen haar dagboek gelekt heeft. Een hele interessante webseries, vol bekende youtubers en met hele sterke 13 Reasons Why vibes. Vergeet niet de videos van onder naar boven te kijken, zodat je ze in volgorde kijkt ;).

Jackie Aina (klik hier)
Jackie Aina is een beauty guru en doet vooral aan review videos. Haar looks zien er vaak heel goed uit en haar kanaal is eigenlijk gewoon een must-subscribe als je van beauty gurus houdt :).


Voor de rest bingte ik op alle oude Simply_Kenna winter videos en Here for the tea videos :).

// Apps //
WeHeartIt gebruikte ik al een lange tijd, maar nog nooit zoveel als deze maand. Op Weheartit kun je foto's "hearten" om je eigen account super aesthetic te maken, artikels van andere hearters lezen of gewoon (foto)inspiratie opdoen.
Klik hier voor mijn account ;).

// Fashion //
Mijn topje met Flared Sleeves en mijn nieuwe broek uit mijn recentste lookbook waren super geliefd deze maand!Dat was het weer voor dit artikel, ik hoop dat je genoten hebt! En nu, terug van weggeweest, de "shop this post" sectie :).


Koop de NYX glitter (copper) hier
Koop de NYX concealer hier
Koop de Fullsize Chanel Dimensions mascara hier
Koop de Vanilla Pumpkin Body Butter hier
Koop de Hollister Co. Ultra-Highrise Jeans hier

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig