Sunday, October 22, 2017

London Haul // Mini Lookbook ⭐️

~ Not sponsored, as always, but if you're interested, hit me up ;) ~

Vorige week kon je al alles lezen over mijn weekend in London, en deze week laat ik je de twee topjes zien die ik toen heb gekocht in een mini lookbook. Let's go!

// Look 1 : The Flared Sleeves //

De eerste look is gebouwd rond dit Urban Outfitters topje. Voordat ik al naar London ging wist ik dat ik iets met flared sleeves wilde kopen, sinds die nu echt een momentje hebben. Flared sleeves zijn overal, en dus moest ik ook meedoen ;). De outfit is voor de rest heel casual en simpel, niet te veel en niet te weinig. Ik wilde deze outfit vooral simpel houden zodat de mouwen de show konden stelen, en dat is in mijn ogen goed gelukt. De top is lekker cropped, en dat heb ik hier gepaard met "ultra highwaisted" jeans, ik houd van dat contrast van kort en hoog en speel hier dan ook vaak mee :).

Ook kunnen we hier een zeldzaam moment aanschouwen; ik draag geen chokers (!!). *publiek reageert geschrokken*
Also, hoe vet was deze locatie wel niet? Deze graffiti-muur was echt enorm groot en kleurrijk :D.
                        Top: Urban Outfitters // Broek: Hollister Co. // Schoenen: Van Haren // Ketting: Brandy Melville // Oorbellen: Sfera


// Look 2 : The Chunky Knit One //

De tweede look gaat om deze chunky knit sweater van de Brandy Melville. Ook hierbij wist ik van tevoren al precies wat ik wilde; een chunky knit sweater met een v-nek. Ik wilde graag een v-nek omdat ik hem dan lekker casual off-shoulder kan dragen, zoals in deze outfit. Hier heb ik de trui gecombineerd met deze schattige lace bralette, ook van Brandy Melville, en mijn ultra highwaisted jeans weer.

We zaten hier bij Restaurant De Brandweer Kantine. We hadden ze gevonden op Instagram en zijn uiteindelijk hierheen gegaan vanwege het Insta-waardige decor, kijk dan!               Top: Brandy Melville // Bralette: Brandy Melville // Ketting: H&M // Oorbellen: Sfera

Dat was het weer voor deze post, ik hoop dat je genoten hebt en weer wat inspiratie hebt voor je eigen outfits.
Zoals altijd wil ik Valerie bedanken voor het maken van de foto's, check haar insta als je meer wilt ;).

Tot de volgende keer!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig