Saturday, October 07, 2017

🍁 The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter ~ Review 🍁

~ Not sponsored, but if you're interested, hit me up ;) ~

De herfst is er weer en dat betekent dat de pumpkin spice trein weer helemaal in volle vaart is; van het klassieke starbucks drankje tot koekjes, als je ooit op het internet hebt gezeten weet je er vast alles van. Een pumpkin spice product uitbrengen in de herfst is voor de meeste body-bedrijven vanzelfsprekend, maar The Body Shop geeft er dit seizoen een andere twist aan met hun Pumpkin Vanilla lijn. Vandaag review ik de bodybutter voor jullie.De body butter zit in een heerlijk grote pot, en net zoals altijd zit er lekker veel in zodat je er ook lekker lang mee kunt doen. De pot is een feestelijk oranje met een pompoen op de dop, wat erg toepasselijk is xd. De pot is van goed formaat, niet te belachelijk groot of klein.

Qua formule denk ik dat de meeste mensen hem wel kennen; een zachte "boter" die smelt op je huid en voor langdurige hydratie zorgt. The Body Shop claimt zelfs dat deze je 24 uur gehydrateerd houd!

De textuur is dus vrij wel hetzelfde als normaal, alleen viel me op dat deze iets zachter is en makkelijker smelt waardoor 'ie mooier en sneller in je huid blend. Dat is een goede vooruitgang en daarom heb ik daar ook niks op aan te merken :). De Body Butter smelt zoals gewoonlijk mooi op de huid en verzorgt deze goed.Het enige verschil dus met de andere body butters is de geur. Hier is het een vanille pompoen geur, zoals de naam al suggereert. Ik vind zelf de vanille meer overheersen dan de pompoen, en dit zorgt voor een heerlijk zoete geur, die me vaag aan bitterkoekjes moet denken. In de pot is de geur best wel sterk maar als je 'm eenmaal op hebt vang je gewoon door de dag heen lichte beetje geur op. De geur blijft best wel lang en is erg aangenaam en zoet. Ik vind de geur enorm lekker en ben er echt zowat verslaafd aan! Het heeft iets feestelijks en warms, wat echt heerlijk is voor de herfst en winter.

Al met al ben ik super tevreden met dit product, het hydrateert erg lang en heeft een verrukkelijke geur. I love it!

Dat was het weer voor deze week, ik hoop dat je genoten hebt van deze goede ouderwetse review. Ik kan je zeker aanraden om tenminste even naar de body shop te gaan om te ruiken of je 'm lekker vindt en zo ja een paar potten in te slaan ;). Ik heb in ieder geval mijn nieuwe herfst essential gevonden.

De body butter is te koop bij The Body Shop voor 16 euro. Deze collectie is limited edition voor Halloween 2017. In de lijn zitten meerdere producten, waaronder deze body butter.
SHARE:

2 comments

  1. Deze lijkt me echt heerlijk! Ik moet hem echt eens gaan ruiken !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hij is ook echt zalig! Ik ga in ieder geval inslaan :). Bij mijn body shop is ie nu van 16 voor 9 euro... :D.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig