Tuesday, October 17, 2017

A weekend in London.

~ Not sponsored, as always ~So this happened.
Vorig weekend zat ik rond deze tijd in een collegezaal in London en als je wilt weten hoe ik daar terechtkwam moet je vooral doorlezen.

Als je nieuw bent (of dit nog niet wist); hallo, ik ben Sabrina, en ik wil graag in London studeren. Dat wil ik al zo lang, en dit weekend ben ik eindelijk naar een open dag gegaan op de UAL: London College Of Fashion.

In dit artikel ga ik een kleine travel diary combineren met OOTD's en gewoon kleine verhaaltjes, een gigantische mix dus.

DAG 1
OOTD: Edgy maar comfortabel
     
Top: H&M // Vest: Bershka // Jas: NOW Maastricht // Chokers: H&M // Oorbellen: H&M // Broek: Hollister Co. // Tas: Primark // Telefoonhoesje: H&M // Zonnebril: ??? // Fishnets: ???

Jaja daar gaan we dan, op naar London! In de trein droeg ik deze comfortabele maar toch fashionable outfit met mijn eigen twist in de vorm van fishnets and of course... heel veel chokers!

       
Toen we aankwamen moesten er wel gelijk foto's voor insta gemaakt worden he ;).

     
We kwamen ergens in de middag aan en besloten nog even te gaan shoppen, sinds we toch de tijd hadden. Ik nam een PSL (mijn eerste ooit) en ik moet zeggen dat ik hem best lekker vond, maar toch niet echt "wow" #sorrynotsorry.

We gingen langs de Urban Outfitters, Brandy melville en Space Nk en gingen toen nog even eten bij Bella Italia, waar het eten eigenlijk altijd wel goed bevalt. Bij de Urban en de Brandy kocht ik twee hele leuke truitjes, een meer chunky knit sweater & een sweater met flared sleeves.

DAG 2
     
De grote dag! Tijd voor de uni! In de uni gingen we naar een paar voorlichtingen over Applications & the courses (Ba) Fashion marketing, (Ba) Fashion Management & (Msc) Strategic Fashion Management. Zoals verwacht beviel die laatste mij het beste, niet alleen op basis van interesse maar ook op basis van lengte en diploma. Bij de Msc doe je een integrated master, dus eigenlijk een bachelor en master in elkaar. Aan het einde studeer je dus af met een Master!

     
OOTD: "Casual" in de collegezaal
Jas: NOW Maastricht // Trui: Bershka // Jurk: H&M // Schoenen: Van Haren // Fishnets: ??? // Chokers: H&M // Oorbellen: Sfera

Natuurlijk nog wat insta's, het hoort er gewoon bij. Op de tweede foto sta ik voor het "main" gebouw van de London College of Fashion. Na de courses had ik nog even een PSL gehaald bij de Starbucks tegenover het gebouw, zoals je ziet op de eerste foto.

      
We besloten nog even rond te lopen en een beetje te winkelen. We zaten nu in een hele andere buurt dan normaal, wat echt super leuk was omdat we dus alles konden ontdekken. In "onze" "oude" buurt kenden we alles eigenlijk wel en werd het een beetje telkens hetzelfde riedeltje.
DAG 3
      
En toen moesten we alweer naar huis! We stopten eerst even bij Honest Burgers voor een drankje voordat we op de trein stapten. Ik nam een homemade limoen munt limonade die erg lekker en fris was. Helaas was het daarna alweer tijd om te vertrekken.

Dat was het weer voor deze post, ik hoop dat je genoten hebt en tot de volgende keer!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig