Monday, September 25, 2017

🌘 September favourites πŸŒ’

~ Not sponsored, as always :) ~

September is alweer bijna voorbij, en dat betekent een nieuw favourites-artikel. In September werd ik 16, had ik weer ouderwets veel beauty-faves en kwam ik in die herfst sfeer.
Ps. Sorry dat dit artikel een dagje later is, blogspot besloot om weer eens lekker alles te verwijderen op het laatste moment :(.// Beauty //
Essence coast n chill eyeshadow palette ~ Dit eyeshadow palette reviewde ik al eerder op mijn blog en ook toen was ik er erg over te spreken! De matte kleuren zijn perfect voor een everyday look en kunnen ook opgebouwd worden voor een prachtige smokey avond look. <3

L'oreal lash paradise mascara ~ De geliefde mascara uit Amerika is eindelijk in Nederland, maar dan wel onder een andere naam en verpakking. De mascara geeft geweldige volume en lengte aan de wimpers, maar heeft wel hier een daar een klontje. Anyways, ik ben er erg blij mee en gebruik deze mascara dan ook vooral als ik wat dramatischere super-zwarte wimpers wil.

The body shop peach gloss ~ Deze gloss in mijn favoriete Body Shop geur ooit had ik al een tijdje liggen, maar nu ik deze maand weer in het gloss-rabbit-hole viel dook ik hem weer op. De geur is zalig en de gloss heeft een hele lichte peachy tint en sparkle. Yassss!

Essence 07 ultra last, instant colour lipstick ~ Deze lipstick is de perfecte lichtere berry-kleur voor de herfst voor als je niet te opvallend wilt zijn. De kleur is wat sheer-der en dus makkelijk op te bouwen, zodat je het zo wild kunt maken als je zelf wilt. Een erg mooie creamy lipstick voor je collectie!

Kruidvat Gezichtsborstel + Aapri apricot facial scrub. Ik zag al een tijdje iedere Youtuber een gezichtsborstel gebruiken voor skincare dus besloot ik om ook maar mee te gaan doen en ik moet zeggen dat ik nu al erg fan ben van mijn gezichtsborstel. 's Avonds gebruik ik hem nadat ik mijn makeup verwijderd heb met de hierboven genoemde Aapri facial scrub of met een zachte cleanser om m'n gezicht en poriΓ«n diep schoon te maken. Een skincare staple!

EOS lemon twist ~ Deze EOS lipbalm was een cadeau van een vriendin die wist dat ik deze al een tijdje wilde, en ik ben er erg blij mee! De lipbalm ruikt naar citroen (*shock*), maar dan een zoetere citroen-geur dan ik normaal gewend ben. Kortom; een erg lekkere lipbalm die ook nog eens praktisch is vanwege de SPF die je lippen tegen de eventuele zon beschermt. Vooral voor de opkomende herfst & winter (lipbalm seizoen!) is het handig om weer een goede lipbalm te hebben.

Catrice nagellak ~ Deze nagellak testte ik uit in 3 verschillende formules; de "gewone" cream, duochrome & metallic. De nagellak is erg fijn in de applicatie en blijft lang zitten zonder chips. 7 Dagen redt 'ie niet bij mij, maar hij haalt wel makkelijk 3. Overigens is nog nooit bij mij een nagellak langer dan 3 dagen blijven zitten zonder chips, dus dat is niet heel vreemd. Ik heb de kleuren "39 Make me up!" (een prachtige nude-kleur), "11 Go for Gold!" (een subtiele lichte gouden/champagne kleur) & "04 Unexpected Red" (een rood naar copper naar paarse duochrome die perfect is voor de herfst).

// YouTube //
Rachspeed is een fashion youtuber met een killer sense of style en een enorme voorraad handige tips. De laatste maand was haar kanaal mijn go-to voor fashion inspiratie.


Margot Lee's kanaal zit vol met college (aka University) content. Van filmpjes over haar sorority tot lookbook, hier vind je alles.


// Muziek //
Spotify:
Was it love? ~ Isabella "Machine" Summers
Love Galore ~ SZA ft. Travis Scott
Look What You Made Me Do ~ Taylor Swift
Location ~ Khalid
chateau ~ blackbear
do re mi ~ blackbear
New Romantics ~ Taylor Swift
... Ready for it? ~ Taylor Swift
Bad at Love ~ Halsey
Eyes Closed ~ Halsey
Runnin' (Lose it all) ~ Naught Boy ft. BeyoncΓ© ft. Arrow Benjamin
Without You ~ Grant ft. Anevo ft. Conro ft. Victoria Zaro

Soundcloud:
Day & nite (redo) ~ Steezy Prime
On The Regular (ft. Elujay, Mr. Carmack, Mikos Da Gawd) ~ JULiA LEWiS
Ctrlla ~ 3LO

// Apps & Games //
Sort the court is een origineel online-spel waarbij je als koning(in) simpele verzoeken van je onderdanen moet beantwoorden met ja of mee. De verzoeken variΓ«ren sterk, tot op het vreemde toe, en alles wat je doet heeft consequenties voor je populatie, tevredenheid en natuurlijk de schatkist. Kortom: een heel leuk spel om je in te verliezen.Last day on earth ~ In deze mobile game is het je doel om een goed leven op te bouwen na de zombie Apocalypse. Het spel is erg vrij en gooit je vaak in het wild. Gepaard met interessante gameplay en een enorm fijne interface is dit gegarandeerd je nieuwe verslaving.

In het spel Fight List strijd je tegen je vrienden om in een bepaalde tijd zo veel mogelijk dingen op te noemen in een bepaalde categorie zoals "things associatief with France", "metals" of "things that light up". Heel leuk als je weinig tijd hebt :).

// Films & Series //
What happened to monday ~ Is een film over een dystopische wereld waar men maar 1 kind mag hebben door overpopulatie. De film volgt een groep van zeven zussen, allemaal vernoemt naar een andere weekdag, die op hun "eigen" dag naar buiten gaan. Zo gaat Monday naar buiten op Maandag etc. Samen vormen ze zeg maar één persoon, Karen. Op een dag komt Maandag niet meer thuis en dus gaan de zussen uitzoeken wat er gebeurt is met Maandag, een hele spannende film.

Girls trip heb ik recent in de bioscoop gezien met een groep vriendinnen en we vonden het allemaal een erg grappige film, zeker een aanrader als je even goed wilt lachen!

Death note is een animΓ© over een jongen die een notitieboek in handen krijgt waarmee hij iedereen kan doden die hij wilt door hun naam erin te schrijven. Het enige wat hij nodig heeft is dus hun naam en hij moet weten hoe ze qua gezicht eruit zien. Met het notitieboek (de death note) tracht hij alle criminelen de wereld uit te helpen, maar de politie probeert een stokje te steken voor zijn eindeloze moorden. Een zeer spannende animΓ©, een klassieker en echt een aanrader!

// Fashion //
Deze maand was ik echt obsessed met mijn mosterd trui van de Bershka <3.
      
Jurk: H&M // Trui: Bershka // Pin: Harry Potter Exhibition (Hufflepuffs represent) // Oorbellen: Sfera // Chokers: H&M

Dat was het weer voor deze maand ik hoop dat je genoten hebt en tot de volgende keer!
Wat waren jouw favorieten voor deze maand?SHARE:

2 comments

  1. aah love je trui echt zo 1 wil ik oooook!! en super leuk allemaal sab, happy late bday nog xxxxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thxx boo ❤️❤️ T is een kleur ben je nu shook? πŸ˜‚πŸ˜‚ mosterd is life en ook lekker herfstig ;)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig