Sunday, September 17, 2017

Mijn 6 favoriete blogs om te volgen

~ Not sponsored, as always ~

Naast youtube kijken lees ik ook altijd veel blogs en één van mijn favoriete dingen is om nieuwe blogs te vinden om te volgen. Daarom ga ik je vandaag 5 nieuwe adresjes geven, in de hoop dat jij ook van hun posts zal genieten :).
(De blogs die ik vandaag feature zijn vooral de beauty & lifestyle blogs)1. BeautywithNeesha (link)
We beginnen met een Engelse beauty blog, deze blog lees ik vooral voor Neesha's geweldige, gedetailleerde en on-trend reviews. Ze update misschien niet zo vaak, maar haar reviews zijn het wachten zeker waard.

2. Beautylab (link)
Deze blog ken je waarschijnlijk vast al, maar ik ga 'm toch nog even uitlichten. Serena Verbon blogt al heel wat jaren op dit adres over beauty, fashion & lifestyle. Haar reviews zijn altijd top-notch en ik vind het ook altijd heerlijk om haar weekly photo diaries (instalabs) te lezen.

3. Vera Camilla (link)
Deze blog ken je misschien ook al, sinds het weer zo'n goede Nederlandse topper is. Vera schrijft vooral beauty artikels op haar blog, waaronder enorm goede reviews. Als je het nog niet doorhad; i love reviews.

4. Jennie from the blog (link)
Deze blog is meer lifestyle gerelateerd dan beauty. Jennie schrijft veel over haar eigen leven, studie en verre reizen. Vooral dat reis-gedeelte is interessant om te lezen en altijd mooi gepaard met prachtige aesthetically pleasing fotos!

5. Makeupsessions (link)
Surprise, surprise, een review blog! Deze blog heb ik recent gevonden en is een van mijn favoriete stekjes voor een mooie gedetailleerde, professionele review. Gelukkig update deze meer dan MakeupbyNeesha :).

6. Homey Oh My (link)
Deze blog volg ik voor interieur inspiratie en aesthetically pleasing fotos. De minimale/zwart/wit aesthetic maakt deze blog erg interessant.

Dat was het weer voor deze post! Ik hoop dat je genoten hebt en dat je een paar nieuwe adresjes (naast het mijne) heb gevonden.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig