Sunday, September 10, 2017

Harry Potter exhibition ~ Snapshots #7

~ Not sponsored, as always ~

Surprise! Vandaag is mijn verjaardag en daarom wilde ik dat vieren door middel van een bonusartikel, wat je nu aan het lezen bent ;). Geniet van het bonus artikel!

Dit gaat niet echt een tekst artikel zijn, maar meer een artikel met mijn mooiste foto's van de Harry Potter Exhibiton. Ik ben een paar weken met een aantal vrienden gegaan en heb er toen erg van genoten! De hele exhibition is een echte ~ervaring~ van de prachtige displays tot de indrukwekkende intro video die je krijgt te zien voordat je bij de Zweinstein express aankomt.

Alle props zijn erg kunstig in hun glazen etalages neergelegd met af en toe een kaartje met informatie, alhoewel ze er meer vanuit gaan dat je zelf alles herkent. Er is veel aandacht aan detail besteed; van de "Verboden Bos" kamer die naar aarde ruikt tot de Mandragora's die je zelf uit de grond kunt trekken, terwijl je hun jammerende krijsen hoort. Uiteindelijk voelt het echt als een tripje naar Zweinstein.

Je eindigt in de giftshop, die ik uitermate duur vond, dus heb ik alleen een Hufflepuff pin gekocht (#HousePride). Al met al kan ik de exhibition zeker aanraden voor alle die-hard potter fans out there!          

         SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig