Sunday, September 03, 2017

BONUS: Mini try-on haul LOOKBOOK

~ Not sponsored, as always ~

Surprise! Boem! Bonus artikel!
In dit artikel heb ik een klein lookbook samengesteld met een paar dingen die ik op vakantie heb gekocht. Natuurlijk is dit niet alles en is niet elk artikel nieuw, daarom heb ik bij de outfit informatie de nieuwe dingen schuingedrukt gezet. Enjoy!

// LOOK 1 //
Dit is een zeer ~casual~ outfit voor als je even pompoenen gaat kopen, zoals men doet ;). Deze bloes had ik al vet lang niet meer gedragen, maar gepaard met deze jurk vind ik het echt een magische combinatie! De fishnets voegen wat visual interest toe aan de rest van de outfit en de schoenen maken de hele outfit wat meer casual. Deze outfit was zo geliefd deze maand dat ik hem ook naar de Harry Potter exhibition heb gedragen :).                           Jurk: H&M // Bloes: H&M (oude collectie) // Fishnets: Primark // Schoenen: Pull&Bear // Oorbellen: Sfera // Ring: SIX (oude collectie) // Lipstick: Kat von D ludwig


// LOOK 2 //
Oké dit is dus een echte casual outfit. Ik heb nu meerdere vesten zoals deze en ze zijn zo heerlijk om overal op te gooien en gewoon altijd te dragen, echt investeer in zo'n vest en je zult er echt geen spijt van krijgen! Dit rokje vind ik ook erg leuk, vooral omdat het zo distressed is. Ik heb deze vakantie twee van deze "rechtere" rokjes gekocht, wat echt out of character is voor mij sinds ik me normaal bij gewone skater skirts houd. Als je deze outfit ook wilt dragen als het wat kouder is kan je gewoon het rokje omruilen voor jeans en tada!                          Bodysuit: New Yorker // Rokje: Pull&Bear // Vest: New Yorker // Oorbellen: Sfera // Ring: SIX (oude collectie) // Schoenen: Pull&Bear // Chokers: H&M // Lipstick: Kat von D ludwig

Dat was het weer voor dit bonus mini lookbook! Ik hoop dat je genoten hebt!
De officiële fotografie credit (die me bijna dat veld in duwde lmao) gaat naar Valerie. Ik heb hier even haar fotografie instagram gelinkt dus ga haar zeker volgen ;).

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig