Saturday, August 19, 2017

Mijn current beauty wishlist pt. 2

~ Not sponsored, as always ~

Hallo! Vandaag doen we een artikel wat ik al heel lang niet meer gepost heb, namelijk een wishlist, zoals je al in de titel zag staan. Dit keer voel ik me herfstig en klaar voor warme smokey eyes en donkere lippen. Let's get into it!

Hier is een herfstige afspeellijst vol liedjes die me dat herfst gevoel geven om te luisteren terwijl je dit artikel leest. Dit plaatje is echt make-up goals ^

1. NARS Laguna bronzer
Het is niet zo dat ik geen goede bronzer heb, het is gewoon altijd leuk om je stash uit te breiden. Naar deze cult favourite was ik al zo lang benieuwd, en sinds de Hudson's Bay NARS heeft eindigt deze populaire bronzer misschien ook in mijn stash. If so, dan zal je er alles over horen ;).


2. Kylie cosmetics pumpkin
Ik heb geen idee waar het vandaan komt, maar opeens heb ik een onstilbare honger naar een burnt orange lipstick... misschien is het gewoon het pre-herfst gevoel dat in me opkomt, misschien is het iets anders. Anyway, ik wil een orange lipstick uitproberen. Deze van Kylie Cosmetics is een prachtige ietsje zachtere kleur, en niet zo'n enorm fel oranje, I love it.


3. Urban Decay Naked Heat
Dit palette is echt helemaal in mijn straatje; warme, bronzy oogschaduws zijn namelijk helemaal mijn ding! Sinds de urban decaan make-up artist in Barcelona dit palette op m'n ogen gebruikt heeft zoek ik er een soort van naar en ben ik bereid om 'm aan te schaffen :).


4. ABH Suculture palette
Eerst vond ik dit het lelijkste palette wat ik ooit had gezien, maar nu dat ik heel veel looks met dit palette gezien heb is de kleurselectie wel een van mijn favoriete kleurselecties geworden. De kleuren zijn heel avant garde, maar toch erg veelzijdig. Met alle drama in de beauty community over de kwaliteit van dit palette ga ik waarschijnlijk nog wel even wachten met aanschaffen.

Hoe mooi zijn Adorn, Mercury, Fudge & Edge wel niet??!? 😍

5. ABH gilded gloss
De laatste tijd ben ik steeds meer van de lipgloss, maar een echte ouderwetse glitter gloss heb ik nog niet. En dan bedoel ik niet roze en blauwe glitters, maar chique gouden glitters. Hoe mooi zou deze gloss van Anastasia Beverly Hills wel niet staan op Pumpkin van Kylie Cosmetics, of gewoon op een prachtige nude? ⭐️


6. NYX glitter (copper)
Een paar dagen geleden kwam ik deze foto tegen op het internet;

En toen raakte ik gelijk geïnspireerd door deze koperen/oranje smokey eye. Ik heb eigenlijk helemaal geen glitters in mijn collectie, maar het leek me wel een goed moment om wat meer advanced looks te gaan maken met glitter enz. Deze koperen glitter van NYX is een hele mooie veelzijdige glitter, waardoor ik denk dat het de perfecte beginners glitter voor mij zal zijn :).

Dat was het weer voor dit artikel, ik hoop dat je genoten hebt en een beetje in een herfstige sfeer bent gekomen. Als je de herfst nu al zat bent; er zullen nog veel herfstige artikelen komen dus I'm sorry alvast, als je ervan genoten hebt; there's more to come!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig