Sunday, July 02, 2017

⭐️ June Favourites & Dislikes ⭐️

~ Not sponsored, as always, but if you're interested hit me up ;) ~

Deze maand is het one year anniversary van mijn favourites artikelen! Ik schrijf nu dus al een jaar over mijn maandelijkse favorieten, wat vliegt de tijd voorbij! Ik kan nog zo goed herinneren dat ik dat eerste artikel schreef, en al zeg ik het zelf, ik ben aardig vooruit gegaan met mijn favourites artikels. Ze zijn nu veel uitgebreider en beter geschreven, en daar ben ik trots op! Anyways, laten we beginnen.

Deze maand; een literatuur boek, soundcloud, een makeup dislike... en meer!

Aan het einde van deze post zet ik een lijst links met alle favourites tot nu toe, zodat je de evolutie van deze artikelen kunt bekijken :D.1. Beauty
Catrice prime and fine beautifying primer ~ Ik schreef al eerder over deze primer in mijn in mijn 10 favoriete budget producten artikel, maar terwijl ik dat artikel schreef was mijn tube helaas leeg... Nu ik hem opnieuw heb gekocht ben ik er weer achter wat voor fijne primer het ook al weer was! Zo'n aanrader!

Hema 304 brush - Ik vroeg me altijd al af waarom mensen soms een kwast voor foundation gebruiken ipv van een beautyblender, maar sinds ik deze kwast heb weet ik het antwoord al! Deze kwast is zo dreamy om je foundation te blenden; hij zuigt niets op (zoals een spons) en geeft (tegen alle verwachtingen in) geen streaky resultaat. Ik kan deze kwast niet genoeg aanraden! Ga hem gewoon halen, want hij kost maar 4 euro!!

NYX peanut brittle gloss - Deze gloss heb ik hier al gereview'ed maar de laatste tijd droeg ik hem veel vaker. Mijn go-to de laatste tijd is mijn Kylie Cosmetics maliboo lipliner met deze gloss erover heen, prachtig!

Colourpop churro highlighter - Ik had deze highlighter al een tijdje onder in de la liggen, omdat 'ie te donker voor me was, maar nu heb ben ik 1. een beetje bruiner (hij is precies goed!) en ben ik erachter dat het 2. handiger is om hem voorzichtig te deppen ipv een volle streep op je wang te maken. Als je dept krijg je namelijk wel de shine, maar niet het intense bruine pigment en dat is een winnaar op je cheeks. De highlighter heeft een prachtig nat effect 😍.

Catrice lash boost overnight serum - Korte wimpers heb ik zeker niet, maar ze mogen van mij altijd langer he ;). Daarvoor is dit product, dit is namelijk een wimper serum dat je 's nachts opdoet. Eerst was ik sceptisch want het product kost maar 5 euro, zou dat nou echt werken? Ik gebruik 'm nu ongeveer twee weken en ik kan je zeggen dat 'ie voor mij zeker werkte! Mijn wimpers zijn zichtbaar langer, of dat nou echt (zoals de verpakking zegt) 18% is weet ik ook niet, maar het heeft ze wel laten groeien!

NYX warm neutrals palette - Gewoon een geweldig palette; enorm goede pigmentatie, the shimmers are to die for, en een mooie kleur selectie voor een goede prijs. Volgens mij is dit palette ook een goede dupe voor de nieuwe Urban Decay Naked Heat :P.

Catrice prime and fine countour stick (light) - Ik was altijd al benieuwd naar contouren maar toen de KKW beauty contour sticks uitkwamen wist ik dat ik naar een goedkopere variant op zoek moest gaan en volgens mij heb ik een goede gevonden! De catrice contour stick is romig en blend-able (én goedkoop!), wat wil je nog meer?

2. Youtube
Deze maand heb ik niet veel nieuwe kanalen ontdekt, ik heb alleen een beetje Cody Ko gebinge't (abonneer op hem hij is super grappig lmao) en Kelsey Simone (ofc). Ook heb ik mijn subscriptions opgeruimd (deels, go me!) omdat ik er veel te veel had die ik niet meer kende of leuk vond...

Nieuw kanaal: Jennxpenn
Jenn McAllister runt dit comedy kanaal, zij is deels de inspiratie van een van mijn andere favoriete kanalen, Heyxnatalie. Dit is gewoon een grappig kanaal, dus is abonneren aangeraden.

3. Muziek
Slide - Calvin Harris (deze is zooo goed)
I write sins not tragedies - Panic! at the disco (ja ik heb ze eindelijk "ontdekt" XD)
Don't threaten me with a good time - Panic! at the disco
Bad Decisions - Ariana Grande
Alone - Petit Biscuit
HUMBLE. - Kendrick Lamar
Bad Liar - Selena Gomez
I feel it coming - The Weeknd (ik ben laat, ik weet het)

Ook heb ik deze maand soundcloud ontdekt, hier zijn een paar van mijn soundcloud faves;


4. Series
Gossip girl gaat over het leven van de rijke jeugd in New York en de drama die zich tussen hun afspeelt, zeker kijken meiden!

5. Boeken
Voor school heb ik deze maand The Handmaid's tale gelezen en ik kan hem zeker aanraden voor je lijst! Leuk als je van dystopische boeken houdt.

6. Apps
Lake is een kleurplaten app; je krijgt elke 24 uur een nieuwe gratis kleurplaat om je gang mee te gaan. Het is een zeer relaxende bezigheid en de kleurselectie in de app is ook heel mooi en vrolijk, zeker leuk als je van dit soort dingen houdt of als je gewoon elke dag een klein relax-momentje nodig hebt!

7. Fashion
Mijn nieuwe H&M headphones had je misschien al gespot in mijn TMI tag maar ik ga ze toch nog een keer noemen. De koptelefoon is erg goede kwaliteit; de steentjes vallen er niet van af en de muziek kwaliteit is erg goed. Ook leuk; ze zijn nu in de sale dus als je wilt kun je nog toeslaan ;).
  

Another thing I've been loving; mijn mega grote gouden hoop earrings (ook van de H&M, what can I say, I'm a H&M junkie 😂). Ik draag ze bijna elke dag, ze voegen gewoon altijd wat extra's toe aan je outfit en laten je er super boujee uitzien :).

7. DISLIKES
Nu iets minder leuks; wat viel niet goed in de smaak?

NYX dewy setting spray - Deze setting spray is een ramp; hij laat je makeup helemaal nasty en crusty worden, waardoor je het in grote plakaten eraf kan schrapen (ewwww). Hij doet het niet goed met foundation, highlighter, poeder, concealer of bronzer en geeft je gewoon een slecht eindresultaat. De spray helpt totaal niet om je makeup langer te laten zitten, laat je makeup er alleen maar slechter uitzien en is ook totaal niet dewy; kortom niet kopen!

Nou dat was het weer voor deze favourites, wat worden ze toch elke keer langer lmao XD. Anyways, bedankt dat je al een jaar deze artikelen leest en tot de volgende maand!~ Favourites links ~
1 _ Juni
2_Juli
3_Augustus
4_September
5_Oktober
6_November
7_December
8_Januari
9_Februari
10_Maart
11_April
12_Mei


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig