Sunday, July 30, 2017

☁️ July Favourites + GIVEAWAY WINNAAR ☁️

~ Not sponsored, as always ~

You know the drill; een nieuwe maand, een nieuw stel favorieten. Laten we maar beginnen! ;)// Beauty //
Benefit Roller Lash ~ Na jaren wachten heb ik eindelijk op de hype-trein gesprongen! Deze cult-status mascara beloofd sterke krul en een enorm verlengend effect en dat bezorgd ie ook! De mascara is intens zwart, verlengt de wimpers enorm én geeft je een langblijvende krul en dat is precies waar ik altijd naar zocht! De meeste mascaras focussen zich op volume maar deze focust zich op lengte, wat ik belangrijker vind.

NYC Smooth skin mousse foundation ~ Deze foundation is een mousse, wat nieuw is voor mij, maar ontevreden ben ik er zeker niet over! De textuur is enorm fijn, de kleur is een bijna perfecte match voor me en de foundation heeft een goede dekking (imo medium). Ik heb een nieuwe favoriet gevonden!

Hema 106 brush ~ Deze brush is geweldig voor de NYC cream foundation! Hij brengt de foundation heel smooth en seamless aan, een dynamisch duo dus!

NYX soft matte lip cream (Abu Dhabi) ~ Een perfecte nude in een geliefde semi-matte comfortabele formule, what's more to love?

Essence ultra last lipliner (Brick dust) ~ Hierover schreef ik al in dit artikel, en mijn mening daarin klopt nog steeds. Dit is gewoon een goede longlasting, matt, waterproof, intense creamy lipliner! Enorm vergelijkbaar met high-end lipliners!

Douglas aqua focus gel cream ~ Deze creme heeft een fijne textuur en extreme moisturisende bijwerkingen; aka precies wat ik zoek in een crème! Ik moet hier misschien een grote pot van gaan aanschaffen...

The body shop vineyard peach body mist ~ Een body mist van mijn favoriete body shop geur; wie wilt er nou niet naar een frisse perzik ruiken?!

Catrice metal cream eyeshadow (daily dose of rose) ~ Deze cream is eyeshadow is intens metallic en longlasting. Gebruik 'm in je inner corner of over je lid om je ooglook een metallic touch te geven. Deze kleur is een prachtige rosé gouden kleur, wat bij bijna elke huidskleur past en zowel glam als natuurlijk over kan komen.

Kat von D everlasting liquid lipstick (Ludwig) ~ Deze matte liquid lipstick formule is enorm comfortabel en (uniek!!) de kleur is hetzelfde op je lippen als in de tube. Deze kleur is een bruinige cool-toned nude. Als je ergens bij een sephora in de buurt komt kan ik je zeker aan raden om naar de Kat Von D liquid lipsticks te kijken want hun formule is echt één van mijn  favorieten!

De Urban Decay primer potion maakt je oogschaduw langer op je oog zitten, intenser overkomen en voorkomt creasing! Ik heb deze nog niet veel kunnen testen, maar de resultaten tot nu toe spreken me zeker aan!

// Youtube //
Mijn fave kanaal is zeker Jake Paul! Zijn muziek is gewoon zoo goed! Team 10 4 life! (totally kidding)
Ik had eerlijk gezegd deze maand niet echt een nieuw kanaal ontdekt :(.

// Muziek //
XO Tour Llif3 - Lil Uzi Vert
Unforgettable - French Montana ft. Swae Lee
Wild Thoughts - DJ Khaled ft. Rihanna ft. Bryson Tiller
Small Doses - Bebe Rhexha
Congratulations - Post Malone ft. Quavo
No Frauds - Nicki Minaj ft. Drake ft. Lil' Wayne
iSpy - Kyle ft. Kodak Black.
Fetish - Selena Gomez ft. Gucci Mane
Sorry not sorry - Demi Lovato
Fly - Ødyssey ft. Amara Abonta

// Fashion //
Deze maand was ik echt obsessed met 't dragen van mijn vaders bloesje! Geknoopt en off the shoulder is het een hele chique outfit!


Ook was ik een beetje obsessed met mijn body chain van Stradivarius. Het voegt gewoon wat extra's toe over je bikini of onder crop tops. Echt een erg coachella-ige tropische twist voor je outfits :).


Ook deze outfit uit mijn lookbook was erg geliefd.


// Films //
Wonder Woman is echt een leuke film! De laatste tijd waren de DC films veel minder goed maar deze is gelukkig enorm goed gelukt! De storyline is heel goed uitgewerkt, en nooit slap, en de acteurs zijn echt perfecte keuzes. Gal Gadot als de charmerende Diana is een perfecte match! Een goede film voor bijna elke smaak! :D


// Series //
Game of Thrones is eindelijk weer terug en daar worden we blij van!!! De komende weken elke week een nieuwe aflevering klinkt als een droom!

// Apps // 
Met Makeup+ kan je allerlei makeup toevoegen aan je selfies om ze een beetje op te fleuren. Deze app is ontzetten leuk om gewoon mee te rotzooien XD.

Ook ben ik weer verslaafd geraakt aan de Kendall en Kylie app lmao.

// Giveaway Winnaar //
En nu het deel waar je waarschijnlijk dit artikel voor leest; de giveaway winnaar!
En die is....
.
.
.
🎈Sanne! 🎈
Gefeliciteerd Sanne ik neem nog contact met je op over je prijs :).

Dat was het weer voor dit artikel, tot de volgende keer!SHARE:

2 comments

  1. omfg thanks❤️ en een top post (zoals altijd🙌🏼) en damn die mascara lijkt me echt fijn😱😍

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig