Saturday, July 22, 2017

4 Producten die je MOET inslaan voordat ze uit het Essence schap verdwijnen

~ Not sponsored, as always ~Het is weer die tijd van het jaar; allerlei budget merken gooien producten eruit om plaats te maken voor nieuwe en dit jaar gaat Essence er helemaal voor. Als je het nog niet gehoord had, essence gaat dit jaar 683 producten eruit gooien. Waarom ze dit jaar zo wild doen (bijna alles gaat eruit, en van wat ik gezien heb komt er niet veel meer bij) weet ik ook niet, maar wat ik wel weet is dat we dus in moeten slaan! In dit artikel zet ik 4 artikelen die ik heb ingeslagen in de spotlight.

1. Essence x Beautylab, the glow must go on palette
Ik schreef al vrij vroeg over dit palette op mijn blog, en hij is nog steeds één van mijn favoriete en meest gebruikte pallettes. De highlighter is verblindend, de bronzer is een geweldige oogschaduw en een goede duper voor de Bobbi Brown shimmer bricks én de twee oogschaduwkleuren zijn van hoge kwaliteit en gewoon erg veelzijdig, en dat krijg je allemaal voor 5 euro! Deze sla ik sowieso in...

2. De Ultra last lipliners
Over dit product heb ik nog nooit op mijn blog geschreven, maar ik kan 'm je zeker aanraden! De textuur van deze lipliners is enorm te vergelijken met high-end producten (zoals de Kylie lipliners). Ze zijn enorm romig en gepigmenteerd, én ze zijn ook nog eens waterproof! Mijn favoriete kleur is 02 Brick dust.

3. Je favoriete mascara
Essence gaat bijna alle mascaras eruit gooien, dus zou ik je ook aan raden om je budget fave goed in te slaan! Of dat voor jou nou de (welbekende en onder Youtubers geliefde) Lash Princess is of (mijn persoonlijke favoriet) de all eyes on me waterproof, ze zijn allemaal super betaalbaar en straks weg!

4. Matt matt matt lipgloss
De verpakking mag dan wel helemaal niet kloppen, maar het blijft zeker een goed product! Dit product is namelijk niet, zoals de verpakking claimt, een lipgloss, helemaal matte of longlasting, maar het is nog wel een toppertje! De textuur is bijna een spot-on dupe van de NYX soft matte lip creams; het is een mouse-achtige textuur met een semi-matte finish die enorm comfortabel aanvoelt op je lippen. Mijn favoriet is 02 Beauty approved.

Dat was het weer voor dit artikel! Wat ga jij inslaan? Laat het me weten in de comments. Byeee

SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig