Sunday, June 04, 2017

May Favourites

~ Not Sponsored, as always ~

Weer een nieuw favourites artikel! Deze maand; wenkbrauw producten, veel youtube kanalen en een lifesaving app.Beauty
Sephora mango shower gel ~ Deze oldie but goodie had ik laatst van een vriendin gekregen en hij bracht me gelijk terug naar m'n jongere jaren (lmaooo) wanneer ik deze ook nog kocht (toen was de sephora nog in Nederland). Deze blijft gewoon zooo lekker ruiken! I die everytime!

Garnier SkinActive Moisture Bomb Tissue Mask ~ Moisture bomb is de understatement van de eeuw bij dit masker! Hij is zo vochtig dat je 'm wel 8x kan gebruiken! Het masker is heel hydraterend en dus perfect voor droge huid.

Clinique blushing matte pop lipstick ~ Mijn eerste echte "duurdere" lipstick. Ik zag deze op het vliegveld naar Tenerife en moest 'm gewoon hebben! Uiteindelijk heb ik 'm hier, thuis, in de Douglas gekocht. De kleur is een prachtige rosy nude kleur en de lipstick is prachtig matte zonder oncomfortabel te zijn, een aanrader!

Real techniques blush brush ~ Toen ik zag dat de Etos 20% korting hadden op Real Techniques kwasten MOEST ik gewoon deze brush hebben! Mijn blush/bronzer/poeder kwast was inmiddels al zo dood... De kwast is super zacht en blend zo mooi! 😍

NYX micro brow pencil ~ Het NYX schap hier in de Douglas is enorm vergroot en ze hadden nu ook het welbekende micro brow pencil. Ik ben er zo blij mee! Eindelijk heb ik een goede match gevonden voor mijn wenkbrauwen :).

Hema eyebrow gel ~ Nadat ik het bovenstaande kocht besloot ik ook om deze wenkbrauwgel die ik al lang zat te eyeballen te kopen en ik ben er zo blij mee! Erg goede kwaliteit!

NYX lipliner (Mauve) ~ Het viel me op dat veel youtubers deze lipliner dragen, dus moest ik 'm zelf ook hebben! De kleur is een prachtige dusty rose.

Youtube
Amber Scholl ~ De queen of being extra and bedazzling things; Amber! Dit kanaal is heel leuk, gevuld met DIY, fashion & meer. Hieronder de video waarmee ik Amber vond.


Sian Lilly ~ Gewoon een chill, aesthetically pleasing kanaal.


Angela Guzman ~ Heb ik m'n spirit animal gevonden? Maybe. Angela maakt hele ~chille~ videos en dan vooral makeup videos. Angela heeft zo'n chille / kalme persoonlijkheid en een geweldige muziek smaak.


Series
Big little lies ~ Deze serie heb ik onlangs uitgekeken en ik vond 'm zeker aan te raden! De serie is redelijk traag, maar het einde is dan ook wel heel goed uitgewerkt en spannend. De serie heeft de hele tijd spanning, want je wilt natuurlijk weten wie er dood is, en hoe meer je kijkt, hoe meer je denkt dat het iedereen zou kunnen zijn. De intro is ook echt zo aesthetically pleasing.

Muziek
It Ain't me - Kygo ft. Selena Gomez
September Song - JP Cooper
Bon Appétit - Katy Perry
On the Regular - Shamir
I'm The One - DJ Khaled, Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne
Symphony - Clean Bandit ft. Zara Larsson
There's Nothing Holdin' Me Back - Shawn Mendes
Quit - Cashmere Cat ft. Ariana Grande
Malibu - Miley Cyrus
Idle Town - Conan Grey
Be Alright - Ariana Grande
Knew better / Forever Boy - Ariana Grande
Greedy - Ariana Grande
Pretty Girl - Cheat Codes x Maggie Lindemann
Switch - Iggy Azalea ft. Anitta

Apps
Google fotos ~ Deze app is een lifesaver! Bij Google Photos krijg je namelijk ONBEPERKTE foto & video storage! Whuuuttt. Dit heeft al m'n telefoonproblemen pats boem opgelost. Ook handig; de ingebouwde assistent stelt zelf animaties, filters en videos voor. Zo herkent deze al je vakantie fotos en zet 'ie ze al samen in een video, super handig!

Sling kong ~ Dit is zo'n verslavend spel! Ik kan het niet uitleggen, het is gewoon heel leuk! Kijk zelf maar ;).

City mania ~ Weer zo'n verslavend spel! In dit spel moet je zelf een stad bouwen en zorgen dat al je bewoners blij blijven, wat nog best een taak kan zijn!

Dat was het weer voor deze maand, bedankt voor het lezen en op naar de volgende maand!


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig