Sunday, June 25, 2017

3 simpele stappen voor jouw budget holy grail

~ Not sponsored, as always ~

Het is altijd overwhelming om door de drugstore heen te lopen, zoveel keuzes! Wat is goed en wat is minder? In dit artikel geef ik je 3 simpele stappen die je zeker zullen helpen om je volgende budget holy grail te vinden.1. Kijk wat er is + swatchen
Dit spreekt wel voor zich, maarja ik licht het toch nog maar even toe. Kijk rond in de winkel; wat ziet er interessant uit en wat trekt je oog? Waar zoek je nog naar? Schrijf die dingen even ergens op, want we gaan de namen nodig hebben voor de volgende stap. Swatch er ook vol op los, want testers zijn er niet voor niets!

2. Research!
Lees reviews en kijk filmpjes over de producten die je wat leken. Vaak kun je er zo een paar wegstrepen én je vind enorm veel informatie over de producten die je wilt! Zo kun je kijken hoe die foundation er nou echt uitziet op de huid en of die mascara wand wel zo praktisch is als wordt beweert.

3. Koop de producten waar je zeker over bent + test ze
Met al je nieuwe informatie ga je terug naar de winkel en koop je de dingen die je nog steeds wilde. Vervolgens test je ze uit en maak je notitie's voor de volgende keer. Zo word je elke keer beter van je budget beauty hauls.

Dat was het weer voor dit korte artikel, ik hoop dat je ervan genoten hebt en dat het behulpzaam was. Tot de volgende keer!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig