Monday, May 08, 2017

YOUTUBE FAVOURITES

~ Not sponsored, as always ~

BONUS ARTIKEL ALARM!
Ik ben Youtube trash. Ik sta op met youtube en ik ga op youtube in mijn tussenuren. Voor iedereen die de "appeal" van youtube niet begrijpt; het is als een filmster of idool, alleen is je favoriete creator de idool en krijg jij een veel persoonlijkere look in hun leven. Ze praten tegen JOU (een soort van) en ze zijn helemaal niet zo ver weg; veel creators doen aan meetups. Ook kun je je youtube idool steunen door hun merch of boek te kopen, of gewoon hun social media te spammen. Misschien krijg je wel een reactie.

Anyways, genoeg uitgelegd, hier komen mijn youtube faves, zonder volgorde.

KANALEN
1. Kelsey Simone
Mijn absolute fave! Kelsey is alle goals; aesthetic goals, life goals, makeup goals and more! Haar videos zijn altijd super inspirerend en aesthetically pleasing. Ze maakt vooral fashion, lifestyle en beauty content, afgewisseld met wat vlogs en andere dingen. Ze heeft sinds kort merch uit én ze heeft me een x genoticed op twitter en gereageerd (YASSSSS). Hieronder een van haar vlogs, mijn favoriet atm.


2. Simply_Kenna
Meer aesthetics! McKenna is een autumn-lover en overal rustgevend persoon. Haar videos zijn altijd ook erg aesthetically pleasing. Haar liefde voor de herfst schijnt in ze bijna allemaal door XD. Op haar kanaal vind je vooral lifestyle content en een heleboel andere dingen. Één van mijn favoriete series op haar kanaal is "Write Here, Write Now" waarin ze elke keer een gedicht uit haar opkomende bundel toelicht met bijpassende visuals, hieronder mijn favoriet.


3. Heyxnatalie
Een humoristisch en relatable kanaal. Natalie maakt videos over onze internet generatie, haar koffie verslaving en haar wil om helemaal ~tumblr~ en ~aesthetically pleasing~ te zijn. Natalie heeft een geweldige persoonlijkheid! Een must-see kanaal! Hieronder mijn favoriete video.


4. Danisnotonfire & Theamazingphil
Deze twee hebben allebei een apart kanaal (die je zeker moet opzoeken), maar als ze samenkomen voor de jaarlijkse "Phil is not on fire // PINOF" videos (een clash van hun usernames) is het puur goud. Hilarisch en elk jaar word het beter! Zeker lachen! Hieronder is de meest recente PINOF.


5. Nikkietutorials
Beauty lovers opgelet! Nikkietutorials is één van de top Youtube beauty influencers van deze tijd. Haar grote nummer subscribers is mede dankzij haar enorme hoeveelheid skill bij makeup aanbrengen, ik zelf kijk bijvoorbeeld niet om haar tutorials na te doen, maar meer om haar geweldige skills te bewonderen. Ze maakt onder andere tutorials, maar doet ook haar maandelijkse "Hits and Oh God No's" (favourites en dislikes) die ook heel leuk zijn om te kijken! Hieronder eentje.


6. Cloudy Apples
Kassie heeft een geweldige persoonlijkheid en dat maakt dit kanaal! Haar content is vooral lifestyle related met oa dingen over organisch eten, een gezonde levensstijl en fashion (zonder saai of preach-y te zijn). Het kanaal bevat heel veel videos maar het is wel jammer dat ze niet meer post op dit kanaal omdat ze dagelijks op haar game kanaal Gloom Games post :(. Hieronder een Q&A zodat je kunt wennen aan de geweldige persoonlijkheid van haar en haar vriendje Terry.


7. Liza Koshy
Weer zo'n hilarisch kanaal! Ook Liza heeft een enorm sprankelende persoonlijkheid en dat komt heel goed naar voren in haar comedy videos, waarin ze zelf (bijna) alle rollen speelt. Ik kan niet veel zeggen behalve dan dat je het echt moet kijken. Hieronder een filmpje uit haar "X with Liza" series, ook een van mijn favoriete filmpjes van haar.

8. Safiya Nygaard
Saf herken je misschien wel als former buzzfeed employee alleen heeft ze nu haar eigen kanaal! Ze maakt onwijs leuke filmpjes waarin ze bijvoorbeeld lelijke kleding items of vreemde beauty items uittest. Hieronder een filmpje over haar ervaring in het Bite Beauty lip lab, wat toepasselijk is sinds ze een enorme lipstick and beauty liefhebber is.


9. Anna Akana
Meer humor! Anna maakt sarcastische en relatable filmpjes en soms ook korte films. Ook zij vertolkt alle rollen in haar korte (maar krachtige) comedy skits. Hieronder een klassiek voorbeeld van een onderwerp dat Anna zou kiezen.

LOSSE VIDEOS
1. Dit is gewoon een video die je MOET kijken. Punt uit. Nog nooit heb ik door een Youtube video echt meerdere keren geLOL'd, behalve bij deze. Ik schiet al half in de lach als ik eraan terugdenk.

2. Een korte comedy skit / relatable (fake) movie trailer door Mylifeaseva, die je misschien ook al kent.

3. Een liedje over Youtube Culture (Met Anna Akana!!!) als bonus en een goede afsluiter voor dit artikel. Natuurlijk is het liedje totes' sarcastisch.
Dat was het dan voor deze post! Ik moest proberen om het redelijk kort te houden, maar als deze post populair is kan ik zeker een deel 2 maken! Ik ben op zo'n 500 kanalen geabonneerd, dus kiezen was indeed a challenge...
Wie zijn jouw youtube favourites? Laat het me weten met een comment!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig