Monday, May 08, 2017

April Favourites & dislikes

~ Not sponsored, as always. Ietsje later sorryyy :(( ~

Weer een nieuwe maand, weer een nieuw favourites artikel!

Beauty

~ NYX intense butter gloss & butter gloss (Peanut Brittle & Tiramisu) ~
~ Essence matt matt matt longlasting lipgloss (02) ~ Hier heb ik al over geschreven, maar ik doe het toch nog een keer omdat ik zo tevreden ben met deze lip "gloss"! Een hele mooie alledaagse matte, en ik spotte hem laatst ook alweer in de Kruidvat! Zou ie toch niet uit het assortiment zijn?
~ Hollister body spray (Willow Cove) ~ Een lekker tropisch geurtje met vanille, kokos en ananas! Perfect voor je vakanties! Dit is een klein flesje, maar daar deed ik best wel lang mee.
~ NYX contour single (Sculpt) ~ Ik gebruik deze single meer als bronzer, voor die perfecte zomer kleur en om een beetje te contouren. De kleur is koel genoeg voor mijn huidskleur, driemaal hoera!, en is ook echt geweldig als oogschaduw in je crease.

Youtube
Heyxnatalie ~ Een humoristisch kanaal. Natalie heeft een leuke, "bubbly" persoonlijkheid en maakt interessante, niet al te lange videos. Vooral de video genaamd "I want to be aesthetic" was zeer relatable.

Boeken
~13 Reasons why ~ Het boek achter de welbekende Netflix serie is een echte tearjerker! Goed opgebouwd verhaal en interessante karakters. Pro tip: Als je niet van lezen houdt, kijk dan de Netflix serie! Die is, op een paar verschillen na, vrijwel hetzelfde.
~The 100 ~ Het (eerste) boek achter de serie! Héél verschillend van de serie, dus daar moet je van houden. Nog steeds een goed boek, maar als je eerst de serie hebt gekeken is het erg wennen.

Series
The 100 ~ Deze serie gaat over een realiteit waar een kernoorlog de wereld vernietigd heeft en de rest van de mensen gedwongen in de ruimte moeten wonen. Na een paar generaties sturen ze 100 jeugd criminelen naar de aarde om te kijken of deze weer bewoonbaar is. Rete spannend! Geen zorgen hoor, je hoeft geen 100 namen te onthouden XD. De serie is heel erg science fiction-ig, maar daar houd ik op zich wel van. Leuke karakters (veel sixpacks) en een spannende verhaallijn maken het plaatje af. Netflix m maar!

Apps
Closetspace ~ HALLELUJAH!! Met deze app categoriseer je je kleding en kun je in een kalender je outfits van elke dag zetten. Een voordeel hiervan is dat je makkelijker je outfits kunt plannen, makkelijker outfits bij elkaar kunt zoeken en dat je kunt zien hoe veel het je nou kost telkens als je een item draagt. Super handig!


Fashion

Ik ben zo blij met mijn nieuwe bikini van H&M! Het ontwerp is een beetje sportief en heeft hele leuke gekruiste bandjes op de rug.

Dislikes
Ik wil niet al te negatief doen, maar hier zijn een paar dingen die ik niet leuk vond deze maand.
~ Essence all eyes on me waterproof mascara ~ Deze mascara waterproof noemen was een absolute grap. Volgens mij heeft essence het niet eens getest, want deze mascara is alles behalve waterproof. Na een duik in het zwembad zag ik er uit als een panda/wasbeer... :(
~ Before I Fall ~ Over deze film ben ik een beetje conflicted; het is namelijk een hele goede film, tot het einde. Het einde voelt als een grap en dat vind ik heel jammer. De rest is wel heel goed, wat het nog erger maakt. Zien op je eigen risico dus.

Dat was het dan weer voor deze maand! Op naar de volgende ! ;)
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig