Sunday, May 14, 2017

2x Nude glosses ~ Review

~ Not sponsored, but if you're interested, hit me up ~De nude lip; iedereen kent 'm wel. Een essentieel item in iedereen's beauty stash, maar tegelijk ook één van de moeilijkste dingen om de perfecte van te vinden. Je moet kiezen welke finish je wilt (creamy? glossy? matte? sheer?), welke kleur-toon je wilt (bruinig? rozig?) en ook nog welke ondertoon je nodig hebt (koel? warm? neutraal?). Het kiezen van een goede nude is dus ook een vak apart.

Vandaag gaan we twee nudes van de glossy variant uittesten, beiden van het budget merk NYX, want dat is zo lekker vriendelijk voor je portemonnee. Let's get started.

Beide glosses zitten in een simpele, redelijk kleine, verpakking. Bij de intense butter gloss is de dop paars achtig metallic en bij de "normale" gloss matcht deze. Beiden verpakkingen laten de kleur duidelijk zien, wat heel handig is als je 'm zo uit je tas of je stash moet pakken.

De applicator is een simpele platte peddel applicator. Zelf vind ik deze van een heel fijn formaat, daar heb ik totaal geen problemen mee. Het enige kleine minpuntje is dat de applicator al vrij snel veel gloss oppakt, waardoor je vaak teveel opdoet. Uitkijken hiermee!

* Swatches *

Beiden zijn, zoals ik al zei, glossy en ze switchen zeer gepigmenteerd. Boven zie je de butter gloss in Tiramisu, en onder de INTENSE butter gloss in Peanut Brittle.

Tiramisu is een lichter rozig kleurtje, met een koele ondertoon en Peanut Brittle is wat meer bruin met een warmere ondertoon. Voor ieder wat wils dus!

* Lip Swatches *

Beide glosses dekken heel goed. Links zie je peanut brittle en rechts tiramisu. Peanut brittle is een intense warme bruine kleur terwijl Tiramisu meer "mijn" nude is; roziger dan peanut brittle.

De glosses hebben geen geur maar wel een smaak. Die van tiramisu is lekker zoet, maar die van peanut brittle vind ik dan veel minder lekker. Die is wat te chemisch voor mijn smaak.

Overal ben ik zeer tevreden met beide glosses en kan ik ze zeker aanraden! De formule is zeer fijn en dekkend. Tiramisu is mijn persoonlijke favoriet, maar er zijn zoveel shades dat er zeker wat voor jou tussen moet zitten!

Dat was het dan weer voor deze review, tot de volgende keer!


Koop de Peanut Brittle Gloss
Koop de Tiramisu Gloss

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig