Friday, May 26, 2017

10x geweldige budget beauty producten ~ Gift Guide

~ Not sponsored, but if you're interested hit me up ~Budget beauty: wie houdt er nou niet van? Het is altijd zo chill als je een budget item test en het geweldig blijkt te zijn, dat is hoe pure geluk voelt. Maar het zoeken naar je budget holy grail kan wel even duren en dus ga ik in dit artikel 10 van mijn persoonlijke favorieten kort toelichten zodat je zelf niet zoveel hoeft te zoeken. Het werk word gewoon voor je gedaan, hoe chill! ;)


1. Hema Foundation heeft een light to medium coverage en is gewoon een chille everyday formule, die niet zo snel cake-y word. Ze hebben alleen wel maar 3 erg lichte shades.... en dat is natuurlijk kei jammer!
2. Deze Catrice prime and fine primer is dé perfecte basis voor glowing, dewy skin! Gebruik hem onder je foundation voor een mooie glow (en zodat je foundation langer blijft zitten!), mix hem met je foundation voor een hele lichte sheer foundation, gebruik hem als liquid highlighter of als oogschaduw primer; de mogelijkheden zijn eindeloos!

3. De NYX butter gloss in Tiramisu is dé perfecte nude/everyday gloss. Hij plakt bijna niet en ruikt ook nog eens geweldig! Love it!
4. De Essence style your lashes set (roze) geeft je geweldige wimpers en bevat 4 verschillende wands, afhankelijk van welke look je wilt. De lengthening wand is mijn absolute holy grail!

5. Het Essence the glow must go on palette is niet alleen gemaakt door mede beautyblogger Serena Verbon (beautylab) maar bevat ook een geweldige highlighter, twee amazing oogschaduw shades en een shimmer bricks dupe bronzer!
6. Het NYX micro brow pencil is een geweldige dupe voor de Anastasia brow wiz en bevat een spoolie en super dun potloodje voor amazing brows.

7. De Maybelline master strobing stick geeft je de meest natuurlijke creamy glow ooit! Het product valt goed te blenden en goed te layeren. Zeker één van mijn fave highlights!
8. Met de Hema clear brow gel blijven je wenkbrauwen de hele dag zitten, zonder klontjes.

9. De essence matt matt matt longlasting lipgloss is een zeer comfortabele lipkleur en is een goede dupe voor de NYX soft matte lip cream. De kleur 02 is zoooo mooi!
10. De Hema longlasting Nailpolish in Cool Coffee is de cool-toned nude kleur van je dromen! Hij dekt ongelofelijk goed en houdt het ook nog best wel lang vol!

Dat was het weer voor dit artikel, ik hoop dat je je nieuwe budget fave hebt gevonden hierdoor. Als je 1 (of meerdere) van deze artikelen uitprobeert laat dan vooral een comment achter met wat jij ervan vond. Thanks en tot de volgende keer!SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig