Saturday, April 08, 2017

Mini OOTD: Summer-ish Vibes

~ Not sponsored, but if you're interested, hit me up ;) ~Vandaag was weer een lekker warme dag, en daar hoort natuurlijk een zomerse outfit bij! Ik besloot om dit bloesje eindelijk eens een keer aan te doen, and I was pleasantly suprised! Ik vond de outfit zelfs zo geslaagd dat ik vond dat die wel een OOTD verdiende, een mini OOTD that is.

Ookal is dit een redelijk simpele outfit, het was echt perfect voor het weer! Chic en fashionable maar ook nog casual genoeg dat je het gewoon doordeweeks kan dragen. Btw wat vind je van mijn broek? Ik heb er vanochtend zelf de gaten in gemaakt en ik ben er zeer tevreden over! De blouse had ik al zo lang in de kast liggen, maar ik had geen idee hoe ik hem moest stylen tot nu toe. Hier heb ik 'm simpel opgeknoopt; iets wat ik de laatste veel doe met mijn topjes.Blouse: ONLY // Jeans: Hollister (zelf de gaten gemaakt) // Tas: Primark // Sleutelhanger: Zoella Beauty // Chokers: H&M // Zonnebril: Van Haren // Schoenen: SpringfieldSHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig