Saturday, April 15, 2017

March favorites

~ Not sponsored, as always ~


Wat was ik toch ook alweer vergeten deze maand?? Damn.... Oh ja! Mijn favourites artikel! Hier is 'ie nog, better late than never toch?

Beauty
Essence the glow must go on palette - Ik heb dit palette eerder al gereviewed, maar ik gebruik 'm de laatste tijd veel meer. Mijn go-to eyeshadow look de laatste tijd was een warmere look (OMG is mijn cool-toned obsessie weg?) en daar was dit palette geweldig voor!

Ogx coconut milk shampoo & conditioner - Deze shampoo en conditioner ruiken heerlijk naar kokosnoot en zijn een echte godsend voor krullend haar! Met kokosnootmelk en eiwitproteïnes is dit enorm verzorgend en voedend voor je haar! (Btw op de foto staan de mini's want de flessen zijn echt hugeeee)

Hema long lasting nail polish (Cool Coffee) - Ik was al keilang op zoek naar een cool-toned nude nagellakje en ik heb 'm eindelijk gevonden! De kwaliteit van de lak is echt goed en veel beter dan wat ik verwacht had. De kleur is ook heel speciaal omdat 'ie in apart licht heel paars-ig neigt en in ander licht heel koel bruin.

Sephora hydrating & smoothing foundation - Over deze foundation heb ik altijd al wisselende meningen gehad, totdat ik hem weer herontdekte in mijn makeup la! Deze foundation heeft spf en moisturisende functies waardoor ik de dag nadat ik 'm draag altijd een good skin day heb! De dekking is natuurlijk en licht, echt een geweldige foundation! Helaas heb ik deze al vrij lang en word 'ie volgens mij niet meer gemaak :s.

Baby lips (Pumpkin spice) - Toen ik deze lipbalm in de Kruidvat uitverkoop zag liggen moest ik hem wel meenemen! De pumpkin spice smaak schreeuwde naar mijn inner basic white girl. Super herfstig! ;)

Youtube
Shelby Church - Maakt "basic" beauty guru content met DIYS en lookbooks enz. Ook leuk is haar 2de channel JustLikeThat die ze runt met haar tweelingzus Monika. JustLikeThat maakte originele lijstjes en comedie-achtige content.

Games
Sims 4 - Deze maand vond ik mijn saves terug en natuurlijk werd ik weer even opgeslokt door mijn virtuele avatars lmao. Het blijft zo leuk om huizen te bouwen en in te richten; dat kan ik echt uren doen hoor!


Muziek
Cold heart Killer - Lia Marie Johnson
Toxic (cover) - Melanie Martinez
Heavydirtysoul - Twenty One Pilots
Galway girl - Ed Sheeran
Nancy Mulligan - Ed Sheeran
Truth - Terror Jr
Chained to the Rhytm - Katy Perry
Call on me (Ryan Riback remix) - Starley, Ryan Riback
Boys will be boys - Benny
Holy - Zolita
Car radio - Twenty One Pilots

Apps
Happening - Zet al je vrienden in een happening groep en speel leuke spellen met ze! Je kunt schaken, dammen, tekeningen raden, maar ook meer praktische dingen zoals een lijst van geld wat je uitgeleend hebt. Ook leuk: bij ranking game maak je een ranking van je vrienden over een bepaald onderwerp. Zo werd ik tot nr 1 gekozen voor "meest aanstekelijke lach", "bang voor spinnen" en "meest bijgelovige persoon".
Foodie - Een app met filters die speciaal gemaakt zijn voor verschillende soorten voedsel. Delicious!
Make hexa! - God wat ben ik hieraan verslaafd zeg... Bij dit spel maak je hexagons door verschillende vormen aan elkaar te puzzelen. Het is veel moeilijker dan het lijkt hoor!


Series
The night manager - Een mini serie starring Tom Hiddleston over een "night manager" die undercover gaat bij een van de grootste en gevaarlijkste wapenhandelaars. Spannend!

Fashion
In mijn laatste OOTD zag je mijn nieuwe zonnebril en chokers. Beiden waren zeer geliefd deze maand! Ook de broek die ik toen droeg was populair.

Dat was het weer voor deze maand, thanks for reading!


Koop de nagellak in de kleur Cool Coffee
Koop de OGX shampoo!
Koop de OGX conditioner!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig