Saturday, April 22, 2017

Line webtoon aanbevelingen

~ Not sponsored, as always ~

De laatste tijd lees ik heel veel Line Webtoons. Daarop kun je duizenden comics lezen, van dramatisch tot hilarisch. In dit artikel ga ik kort een paar favorieten toelichten.

Siren's Lament (Romance)

In deze comic krijgt Lyra een sirene-vloek over zich uitgesproken door Ian (links), waardoor hij weer menselijk zou moeten worden. Iets gaat echter mis want de vloek werkt maar half. Ondertussen struggle't Lyra met haar gevoelens voor haar jeugdvriend Shon (rechts).

Deze comic heeft enorm mooi artwork en een goed verhaal. Beiden jongens zijn enorm knap (veel sixpacks in deze comic :P) en de karakters worden zeer goed uitgewerkt. Ik heb hem nog niet uit maar ik heb er wel echt zin in om te zien hoe het gaat eindigen!
Rating: 9,77

ShootAround (Comedy)
Wat doe je als een zombie apocalypse uitbreekt? Je probeert natuurlijk te overleven met je beste vriendengroep!

Deze comic is enorm grappig, maar ook heel hartbrekend soms. De meiden zijn allemaal heel divers (dik, dun, Latina, zwart, Aziatisch etc.) en hebben soms echt totaal verkeerde prioriteiten (wat echt hilarisch kan uitpakken). Als je deze comic gaat lezen, wees dan klaar voor alle ships en je nieuwe OTP.
Rating: 9,59

Helios:Femina (Drama)
Hier kan ik niet veel over zeggen want dan spoil ik het meteen, lees het gewoon. Deze comic heeft echt zo'n geweldige artstyle met enorm ingewikkelde gradients waar je doorheen moet scrollen en prachtige kleuren.
Rating: 8,30

A budgie's life (Slice of life)
Heb jij je ooit afgevraagd hoe het leven van een parkiet is? Nou dan heb je nu het antwoord! In deze enorm schattige comic word op een grappige manier daarover gepraat. Het beste deel is nog wel dat de parkiet, Tony, echt een geweldige personaliteit heeft! XD
Rating: 9,78

Safely Endangered (Comedy)

In safely endangered krijg je eigenlijk gewoon een hele hoop losse mini-comics op je bord, soms iets donkerder dan je zou verwachten.
Rating: 9,34
Soortgelijk: HAPI BUNI / Doodle for Food

My dear cold blooded king (Romance)

Kihara Mei, een simpele burger, word na een paar events die ik niet zal spoilen uitgenodigd om in het paleis van de Blood King te komen wonen, waar haar veel bedrog, politiek en andere schandalen te wachten staan.

Geweldig mooie artstyle en Japanse vibes.
Rating: 9,78

Shard (Drama)
Een heks heeft een maagd nodig voor een spreuk, maar waar vind je in de moderne tijd nog een maagd?
Rating: 9,28

Dat was het weer voor dit artikel, als je deze comics gaat lezen laat me dan weten wat je ervan vond!


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig