Saturday, April 29, 2017

2x jurkjes stylen voor de zomer

~ Not sponsored, as always ~

Vandaag een kort artikel met 2 OOTD's met jurkjes en een paar snelle tips om jurkjes te stylen voor de lente en/of zomer.


Deze outfit draait net zoals de volgende helemaal om de jurk, die echt een perfecte pasvorm heeft (I love it!). De kleur staat erg goed bij een beetje Vakantiebruin. Om de outfit iets sportiever te maken draag ik er sneakers onder, wat wel past bij de gestroomlijnde vorm van de jurk. De tas en zonnebril zijn qua kleur gematcht: goud en zwart. Ook de chokers horen bij dit setje, met hun goude kleur. Goud staat sowieso heel goed bij een beetje gebruine huid. Beide jurkjes die ik laat zien in dit artikel hebben een redelijk druk patroon, dus heb ik de accessoires wat simpeler gelaten.

Jurk: Hollister // Schoenen: Springfield // Tas: Markt in Tenerife lmao // Chokers: H&M // Zonnebril: Van Haren


Ook deze outfit staan centraal om de jurk, maar ik heb de accessoires wat simpeler gehouden omdat de jurk al een erg drukke print en edgy vorm heeft. Deze tropische bladeren print is erg leuk voor op de vakantie en geeft een perfecte stemming aan je outfit. Met de accessoires ben ik weer naar dat simpele goude en zwarte palette teruggegaan. De schoenen heb ik echter wat simpeler gelaten, vooral
omdat de jurk al zo veel aandacht trekt; sneakers hadden een beetje van de elegantie van de jurk weggenomen. 

Jurk: H&M // Armband: Markt in Tenerife // Zonnebril: Van Haren // Tas: Markt in Tenerife // Slipers: Van Haren // Chokers: H&M

Dat was het weer voor dit korte artikel! Ik hoop dat je een beetje inspiratie opgedaan hebt voor je eigen outfits en dit artikel interessant vond.

Tot de volgende keer!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig