Friday, March 10, 2017

LONDON. pictures of the week // travel diary

~ Not sponsored ~

Zoals je misschien al weet zat ik vanaf zondag 26 februari tot donderdag 2 maart in London (lucky me) en natuurlijk heb ik daar zat van vastgelegt. Het was voor mij niet de eerste keer in London, ik ben al zeker meer dan tien keer geweest, maar het was nog steeds enorm leuk. London is gewoon een enorm leuke, bruisende en levende stad.
WARNING: LANGE POST EN VEEEEL FOTOS

Dag 1.


Ik vind het reizen met de Eurostar altijd zo relaxt! Het is iets langer reizen dan met het vliegtuig, maar wel echt 1000x relaxter! Van vliegen raak ik altijd zo gestrest en dat probleem heb ik niet met de trein + je hoeft je niet aan zulke strenge bagage regels te houden, over vloeistoffen enzo word echt niet moeilijk gedaan.


En dit was dan mijn royale maaltijd, alleen was er dit keer wel wat misgegaan met het glutenvrije. Het broodje wat je hier namelijk ziet was niet glutenvrij, maar gelukkig had ik dit al snel door omdat iedereen dit broodje had. Nadat ik het had aangegeven werd het gelukkig weggehaald, maar op de heenweg hadden ze geen vervanger :(. 
(Ik had btw zalm met aardappeltjes en paprika en een fruitsalade met nootjes. Alles is wel echt ijskoud dus schrik niet!)


Natuurlijk wel een kopje thee he, t is wel Engeland after all. Wat ik nooit begrijp is waarom Britten soms een citroentje in hun thee doen, ik vind dat zelf namelijk zo vies! Telkens trap ik er weer in, maar dit keer niet hoor! XD


Je zit maar een klein gedeelte van de reis echt in de tunnel, dus je zit niet de hele tijd in t half donker. 


Natuurlijk moest ik op Kings Cross ook nog even naar platform 9 3/4! Er was ook een fotomoment met een karretje dat half in de muur zit en ookal was dat heel leuk gedaan vond ik twee uur in de rij staan toch wat te veel... De winkel was heel leuk, maar sterk aan de prijs. Aan te raden, maar schrik niet van de drukte en hoge prijzen!

Ook op St.Pancras : Een Urban Decay winkel! Ik keek echt mijn ogen uit! De vice liquid lipstick in de kleur Backtalk leek me nog wel wat, maar ik had zoveel slechte dingen gehoord over de formule dat ik 'm toch maar liet liggen. Wel chill dat je dus alle dingen kon swatchen en irl kon zien, veel beter dan van je computer scherm kijken en bestellen! Ze hadden in de winkel deze vette Instagram posts display <3.

En dan eindelijk bij het hotel. Wij verblijven altijd in The Rembrandt want ze hebben een geweldig ontbijt, mooie kamers & een geweldige locatie (in dezelfde straat als de Harrods!).


Die avond at ik een glutenvrij pizza bij Bella Italia. Ik nam de custom pizza met mozzarella & pepperoni <3. Bella Italia is dan wel een keten, maar het eten is echt geweldig! Ze hebben enorm veel glutenvrije opties!!


Kijk dan hoe leuk dit balkon is midden in de stad! Zo heb je toch nog een leuk terrasje bij je appartement! Super leuk!


Deze winkel maakte me echt boos! Ze hadden allemaal dingen van de Sephora enz maar dan voor 8x hun normale prijs... Bij de limited edition Kylie dingen kon ik het misschien nog wel begrijpen maar het Modern Renaissance palette voor £270 !!???!!! Das gewoon gestoord! Wat een rip-off!


Wat een mooie jurken hadden ze weer in de etalage van de Harrods! Deze Ellie Saab sprong er echt uit! Zo sparkly :0. Ik heb maar niet naar de prijs gekeken want ja... 't blijft de Harrods he...


Natuurlijk moest ik ook zo'n basic Harrods-lichtjes foto maken he XD. 'T blijft wel echt keimooi!


Dit was ook zo flauw weer! Hadden ze een Blaistoise spawn midden in het museum gezet :(. Ik wilde 'm zo graag maar 1. ik ga niet betalen voor dat museum en 2. 't museum was ook dicht... Op zich vielen de goede pokémons in London nog wel tegen... 

Dag 2.

'T beste begin van de dag! Zo'n ontbijt is echt geweldig! Bij The Rembrandt is de ontbijtzaal ook vet mooi met allemaal pleisterwerk aan het plafond enz! 


Het gebouw van The Museum of History is zo mooiiii.  Dit soort oude gebouwen zijn zo typisch voor London en geven de stad echt sfeer!


Zo mooiii!Dit soort panden zijn ook echt amazing! Ik zou 't zelfs geweldig vinden om in de kelder hiervan te wonen XD. Ze zijn zo typisch voor London met hun grote deurkloppers en mini-balkonnetjes, echt leuk om te zien! 


Dit leger mini-cactusjes spotte ik bij de Urban Outfitters! Kijk hoe cute :).  'T was echt moeilijk om ze niet allemaal gewoon te kopen...


In  de buurt Kensington waren vet veel antiekwinkeltjes en ook deze kroonluchter winkel! Als je van antiek enz houdt kun je in deze buurt volgens mij wel goed slagen! 


Even basic-ass een Starbucks kopen en een artistieke foto maken XD. Dit was de white chocolate mocha en hij beviel me echt goed! Meestal ben ik niet zo'n koffie persoon maar dit was echt goed te doen! Wat me wel opviel is dat ik dan de Tall (de kleinste) bestelde voor £3,10 maar dan bij het afrekenen probeerde ze me de medium (ik weet de naam niet) van £3,40 aan te smeren! En dit deden ze beide keren! Wel opletten dus!


Op dag 2 was 't echt rotweer; bewolkt en met flinke regenbuien; typisch Brits weer!


Maar na regen komt altijd zonneschijn en we spotte zelfs een amazing dubbele regenboog in het park! <3 <3


's Avonds at ik deze glutenvrije chocolade muffin en die was echt heel lekker! Als je wilt weten waar ik 'm had gekocht moet je maar in mijn upcoming hotspots artikel kijken 😈.

Dag 3.

Een mooie foto van Marble Arch om de shopping dag mee te beginnen :).Gespot bij de Forever 21: de macaron beautyblender?? Geen idee of deze vorm voordelen heeft of niet... Het lijkt mij namelijk echt onhandig!!


We kwamen ook nog de NYX winkel tegen! Natuurlijk ben ik niet weggegaan met lege handen 😏. 'T was niet echt een hele aparte winkel maar meer een groot gebied achterin een Boots ter grote van een winkel XD.


Ook warenhuis Liberty moest even op de foto, want kijk nou hoe mooi dit gebouw is! Dit soort dingen tussen de nieuwe gebouwen zijn echt wel het hoogtepunt van London! Dit keer zijn we niet naar binnen geweest omdat het kapot druk was maarja..


Tja 't blijft toch verwarrend! Wel fijn dat ze het handig op de weg zetten maar ik kan er echt niet aan wennen.. In de taxi dacht ik ook al zo van "hè hoe kan die meneer de auto nou vanaf de bijrijdersstoel besturen?!?" en "wacht waar is het stuur nou?!?"...  Én wat ook keiverwarrend is hier is 't kleingeld! Er zit geen enkele logica in! Één pence is groter dan tien pence en twintig is dan weer in 't midden en sommig munten zijn heel vaag en hoekig... het duurde dan ook echt lang om telkens met kleingeld te betalen! Ik zat telkens echt ermee te struggelen!Qua drukte vond ik het persoonlijk nog heel erg meevallen! Ja het is druk in de grote straten, maar dat valt te verwachten he. Hier op de foto was het ook niet zo druk.


We aten bij de Yo! Sushi tegenover de NYX winkel. Dit is zo'n leuk concept; de sushi enz. staat op de lopende band die langs en/of op je tafeltje loopt en je kunt gewoon pakken wat je wilt! Aan de kleur van het schaaltje kun je dan zien hoe duur het is en aan het einde word alles opgeteld. Zeker niet de goedkoopste sushi zaak, maar hier ga je ook meer heen voor de experience!


De zonsondergang zo in de straat vond ik echt zó mooi! De bussen en de lichtjes met de mooie kleuren; damn! Echt een perfect plaatje zo, of niet?

Dag 4.


Wat leuk zo'n opvallend roze pandje tussen de basic pandjes XD. 'T valt zeker op!


Even poseren bij een brievenbus, want dat hoort er ook gewoon bij!


Natuurlijk moesten we de Brandy Melville in! Hun one-size is geen 100% fit voor mij, maar de cropped dingen enz komen heel goed in de buurt! Wat ik vooral super fijn vond was dat hun chokers niet zo groot waren als andere chokers, die zijn altijd te groot voor mij, ze waren juist een beetje te klein met meer opties voor sluitingen en een veel betere rek! Ik was zo blij toen ik daar achter kwam!


En natuurlijk heb ik wat gekocht... maar wat? Dat moet je maar zien in de opkomende haul post :)).


Ook nog even poseren voor de winkel ;). 'T tasje matche met m'n aesthetic en ik werd er echt heel gelukkig van! Hier zie je ook een sneak peek van m'n nieuwe tas :D.


Onderweg naar onze high tea in the Mariott kwamen we langs de Big Ben en natuurlijk moesten we über-touristisch even een paar foto's maken!


Het totaalplaatje: dubbeldekker bus, big ben, london eye en wapperende Britse vlag. 


Alleen jammer dat de grauwe lucht mijn foto van The London Eye weer moest verpesten 😡😭. Tja 't blijft Engeland he XD.


Deze foto (gemaakt met een Iphone 7+) is zo mooi gelukt! De camera kwaliteit van de Iphone 7 verbaast me telkens! Vooral de portret-modus is echt geweldig!


M'n nieuwe choker en kettinkje van Brandy Melville zijn zó leuk! Deze combinatie vond ik ook heel leuk staan. 


Ook nog even een foto van m'n ouders' hun standaardje. Deze keer ben ik helaas vergeten er eentje van de mijne te maken op die andere foto na :(. Alweer de portret modus van de Iphone 7+, zo professioneel!


The Mariott kijkt uit op de Big Ben & The house of Parliament dus daar moesten we natuurlijk even gebruik van maken; tijd voor een fotoshoot!


'T klinkt misschien vreemd maar ik vond deze outfit zo on-point! Daardoor ook zoveel poseren deze dag; ik voelde me echt goed! 

Broek: Only (zelf gescheurd) // Maillot: ?? // Cropped trui: Pull & Bear // Choker: Brandy Melville // Medium ketting: Brandy Melville // Langere ketting: H&M // Schoenen: Springfield // Tas: Primark


Ik had ook m'n polaroid weer bij me en heb ook weer super leuke polaroids gemaakt! (Dit is btw in the lounge van the Mariott en niet meer in de bibliotheek omdat ze kennelijk onze tafel dubbel geboekt hadden, wat ons nog nooit eerder was overkomen, en dus moesten we halverwege verkassen maar 't het was niet heel erg)

Dag 5.


En toen waren we al weer terug in Maastricht! Ik had in de trein niet echt foto's gemaakt want ik had het meeste al op de foto van de heenweg...

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond ook al was het keilang en dat je een goed inzicht hebt gekregen in wat ik nou heb gedaan daar! Er komen nog een London hotspots en een London haul post aan, dus je bent voor lopig nog niet van London af! XD.SHARE:

1 comment

  1. "Lange post" --> understatement of the year? 😉

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig