Saturday, March 18, 2017

LONDON. Hotspots

~ Not sponsored, as always. But if you're interested link in PR section ;) ~

Vandaag de tweede London post in een reeks van 3! Vandaag gaan we het hebben over mijn hotspots die ik over de jaren heb verzameld van winkels tot leuke restaurants. Let's get started!

~ Beauty ~
Space nk. apothecary (Kings Road)
Een makeup zaakje met oa OUAI, NARS, BECCA, Hourglass, Cover Fx. Zeer leuk, deed me echt denken aan de Sephora.

Harrods
Hier kom je gewoon voor de experience! The gift shop is leuk, maar overpriced. Zeker even naar de Egyptian escalators gaan, want die zijn echt prachtig rijk versierd in, je raad het al, Egyptische stijl. Verassende beauty finds include het merk Huda Beauty & Charlotte Tilbury.

Urban decay winkel (Kings Cross)
Enorm mooie winkel en leuk om alles te swatchen! Je hebt zeker wat tijd nodig hier binnen als je een fan bent van het merk!

NYX winkel (Boots op Oxford Street 361)
Nog zo'n beauty walhalla, maar dan ook nog eens lekker betaalbaar! Staar uren naar de enorme muur liquid lipsticks of kies ervoor om je tijd door te brengen bij de oogschaduws. (Tip: na het shoppen kun je bij deze specifieke locatie bij de Yo Sushi tegenover terecht ;)).


~ Pubs ~
The glassblower
Een super leuke pub dicht bij Piccadilly, het is hier wel vaak druk (zoals in de meeste traditionele pubs).

~ Winkels ~
Platform 9 3/4 (Kings Cross)
Harry Potter fans opgelet! Deze leuke winkel verkoopt veel merch en ander Harry Potter spul! Hoge prijzen, maar wel leuk om naar binnen te gaan om te kijken. Leuk fotomoment buiten als je bereid bent te wachten.

Brandy melville (Kings Road)
De Tumblr winkel a la Tumblr winkels! Hier hebben ze altijd echt enorm leuke (en hippe) kleding. Dit merk is zeer geliefd onder bloggers en instagrammers, maar let wel op sinds alles one size only is. Ik schat de maat in rond de S, dus niet beschikbaar voor iedereen. :(


Urban Outfitters
Hipsters en aesthetic lovers opgelet! Hier kun je terecht voor vele merken kleding, waaronder Calvin Klein, maar ook enorm Tumblr/Pinterest-achtige woondecor, interessante boeken, polaroids, platenspelers en gave beauty items! Heel leuk om rond te kijken als je van dat soort dingen houdt.

Whittards
Dit super leuke kleine zaakje verkoopt thee en chocolade melk, lekker Brits dus! De mint chocolade melk is echt aan te raden! Zo lekker!


~ Restaurants/baked goods/cafés ~
Kensington Coffee
Hier hadden ze op het raam staan dat ze glutenvrij hadden en ook al heb ik niks gehad, binnen stond een balie vol met glutenvrije baked goods.


Bella Italia (Zat locaties, Old Brompton Road)
Een Italiaanse keten, maar dat verpest de smaak niet! Ze hebben enorm veel glutenvrije opties waaronder pizza, maar ook zat gluten als je dat wel kunt eten! De sfeer is altijd leuk hier en het eten is voortreffelijk!


Yo! Sushi (Zat locaties, maar ook 1 tegenover de NYX winkel)
Een unieke sushi ervaring waar de sushi op een lopende band langs je tafeltje staat en je alles mag pakken (en bijbestellen) wat je wilt! De kleur van het schaaltje geeft de prijs aan en aan het einde worden al je schaaltjes geteld en krijg je je eindrekening. Zeker niet het goedkoopste maar wel enorm gezellig als je van sushi houdt.

Pimlico road (Pimlico Road)
Een leuke lunchroom waar we een keer gestopt zijn voor lekkere thee. Zeer leuk ingericht met hun marmeren tafels en lichte sfeer.


Orsini (Brompton Road)
Een leuk Italiaans restaurantje naast The Rembrandt hotel met glutenvrije opties en een (klein maar) fijn terras! Het eten is ook hier heel lekker!

Patisserie valerie (Zat locaties, Kensington Church street)
Een bakkerij-keten met enkele glutenvrije opties.

Portobello (Ladbroke Road)
Enorme honger? Wat dacht je dan van één meter pizza? Ja je hoort het goed, 1 hele meter pizza, dat kan hier! Dit heeft mijn vader een keer gehad op een business reis en 't was heel indrukwekkend volgens hem!


Hummingbird Bakery (Zat locaties, Old Brompton Road)
Deze bakkerij heeft een klein assortiment aan glutenvrije cupcakes, maar heeft ook zat glutenvolle-baksels! De red velvet is aan te raden!

Daylesford (Pimlico Road)
Een plekje nodig om lekker in het zonnetje te zitten (als die er is) met wat biologische/organische snacks? Dit is je plek! Ze verkopen hier allemaal vage organische mumbo jumbo, dus check this out if you're into that!


Ben's Cookies (Pelham Street)
Geen glutenvrije opties dat ik weet, maar wel een enorm assortiment aan huge koekjes! Enorm veel smaken!

Dat was het weer voor dit artikel, ik hoop dat je het leuk vond en dat je een paar leuke stekjes ontdekt hebt. Als je zelf een plekje wilt delen laat het dan weten in de comments :).

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig