Friday, March 03, 2017

February Favourites.

~ Not sponsored, as always ~

De maand is alweer voorbij, en dus zijn hier mijn favorieten van de afgelopen maand. De laatste week was ik in London, maar mijn aankopen, hotspots en een plog komen later nog online 😊.

Youtube
Brianna White ~ Ook weer een aesthetic queen! Een beetje dezelfde formule als Kelsey Simone, but I like it.
India Grace ~ Een beauty kanaal met een beetje een pastel/girly aesthetic. Ook erg leuk!

Eten/restaurants
Hahaha daarvoor moet je maar in mijn opkomende London hotspots artikel kijken 😏

Muziek
Scars to your beautiful - Alessia Cara
I don't wanna live forever - ZAYN ft. Taylor Swift
You don't know me - Jax Jones ft. Ray
Eraser - Ed Sheeran
Everyday - Ariana Grande ft. Future
Facts (Charlie Heat version) - Kanye west
Famous - Kanye West

Beauty
Nivea creme ~ Mijn gezicht was heel droog de laatste tijd en deze creme heeft zeker gewerkt! De crème is moisturisend en intens voedend, zonder plakkerig te zijn. Na ca. twee weken 2x per dag smeren was het meeste van de droogheid weg, phew! 😅
Mario Badescu rosewater facial spray ~ De enige purchase uit London die ik al meteen goed kon uittesten en ik ben er erg tevreden over! De spray is lekker verkoelend, ruikt lekker, is verzorgend én is een goede setting spray, What more could you ask for?
Essence matt matt matt longlasting lipgloss (02) ~ Dit is niet echt een gloss, en niet echt longlasting, het is meer een soort van NYX soft matte lip crème. Deze kocht ik snel voordat 'ie uit het assortiment ging en ik ben er heel blij mee!
Essence pure nude highlighter (10) ~ Weer zo'n topper die uit het assortiment verdwijnt 😓. De highlighted geeft een prachtige glow, maar kijk wel uit sinds 'ie wel erg gepigmenteerd is!! Op lichtere huidskleuren kan 'ie ook dienen als glowing blush.
Rituals Magic Touch whipped body cream ~ Ook mijn handen waren erg droog, en daar was dit product dan weer top voor! Ik heb deze al best lang dus het kan zijn dat de naam veranderd is...Apps
Kamergotchi ~ Wie speelt dit nu niet? Een keileuk spelletje, waarbij je kamerleden moet verzorgen alsof het tamagotchi's zijn! Helaas is Jesse Klaver bij mij al omgekomen :(.
Kitty Powers' Love maker ~ Het pc spel hiervan kende ik al lang, maar toen ik zag dat er ook een app van was werd ik echt enthousiast! In dit spel moet je koppels maken en minigames spelen om hun date goed te laten gaan.. erg verslavend!

Series
H2O ~ De laatste tijd ben ik deze serie weer aan het herkijken, en daar krijg ik echt dikke throwback-feels van!

Boeken
De passievrucht ~ Moest ik voor school lezen maar gelukkig lang niet zo erg als De Aanslag. :P

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig