Friday, February 03, 2017

#OOTD ~ Harvard Dropout

~ Not sponsored ~Een wat edgy-ere outfit, het mixen van vooral wat "doffere" kleuren zoals grijs en zwart en het mixen met edgy chokers en een scherp silhouette, dat is deze outfit kort omschreven. Een goede mix van streetstyle en gewoon draagbare dingen, vind ik zelf.
Ik wil zeker meer outfit posts gaan doen op de blog :).
Top: H&M // Skirt: H&M // Necklace: H&M // Choker: Claire's // Jacket: Stradivarius // Ring: NOW Maastricht // Panty: ?? // Shoes: Shoeline // Highlight: Essence Pure Nude highlighter // Lips: Colourpop (solow) gemixed met NYX lip lingerie (satin ribbon)
(Ik zweer dat ik niet gesponsord ben door H&M als ik shop dan koop ik gewoon complete outfits lmao)

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig