Friday, February 24, 2017

Kylie Lip Kit [Maliboo] ~ Review

~ Not sponsored, as always ~Jaja, ik heb er een kunnen bemachtigen hoor! Één zo'n mysterieuze lip-kits is van mij! Helemaal van mij! Toen ik de zwart-met-witte doos in mijn handen kreeg ging mijn hart even tekeer hoor! Maarja, ik heb al te veel gepraat, laten we doorgaan met de review.

De "lip-kit" bestaat uit 2 delen; een lip-liner en een liquid lipstick. Ik bestelde de kleur "Maliboo", een prachtige licht-bruinige nude kleur.Het potlood en de lipstick komen qua kleur vrij goed overeen, alleen is de lipliner iets donkerder dan de lipstick. Maliboo is een vrij lichte bruin, met een koele ondertoon.De lipliner is heel romig, zacht en gepigmenteerd. De kleur glijd over je lippen zonder moeite. In het begin was ik best wel verbaasd, sinds de lipliner van plastic lijkt, en ik wist niet zeker of ik 'm nu moest slijpen of niet. Na een snelle google-search kwam ik erachter dat dit het geval was, hij kon gewoon in een normale slijper!

De liquid lipstick ruikt vrij zoet, naar spekjes, maar de geur zit me niet dwars en blijft niet sterk hangen als je de liquid lipstick draagt. Af en toe vang je er wel een beetje van op, maar het is niet storend. De liquid lipstick blijft goed en lang zitten, als je olie een beetje vermijd, maar zelfs met olie kan de lipstick wel tegen een stootje, ik ben fan!

En nu de hamvraag: is deze formule fijner dan die van Colourpop? Ik vind van wel! De Kylie lipkit is vele malen comfortabeler dan de Colourpop ultra matte, en blijft ook langer zitten. Ik vind de lipkit in ieder geval een groot succes en iets wat elke makeup lover wel zou moeten hebben!


Koop de lip kit in de kleur Maliboo hier!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig