Friday, January 06, 2017

☁️Trend Alert☁️ ~ 🍑Peach Edition🍑

~ Not sponsored, oorspronkelijk geplaatst op 29 Oktober 2016 ~

~ Niet gesponsord. Btw valt het op dat ik heb uitgevonden hoe je emoji's typt op een mac laptop?? 😂 Btw als je zelf emojis wilt typen houd dan ctrl + cmd + spatiebalk in (op een mac) en het emoji menu verschijnt als het goed is :) ~Welkom, welkom! In deze serie genaamd Trend Alert gaan we het hebben over verschillende trends die mij opvallen de laatste tijd en we beginnen gelijk goed, namelijk met de makeup trend "perziken". Nu denk je vast "hè perziken? Wat moet ik daar nou mee?", nou dat ga ik je nu vertellen!

🍑Waar begon deze trend mee? 
Deze trend begon bij Too Faced toen zij hun "Sweet Peach" eyeshadow palette uitbrachten. Dit palette rook naar Peaches (Geur is zo ongeveer Too Faced' signature feature in hun palettes) en bevatte, je raad het al, oogschaduw in natuurlijke- en perziktinten.
Het palette was een enorme hit en was al snel uitverkocht. Maar de fans eiste een rerelease van dit wonderbaarlijke voormalig limited-edition palette. En het werkte! De rerelease staat gepland voor deze december en Too Faced heeft laten weten dat we dit jaar ook vooruit kunnen kijken naar Peach highlighters, blush en iets anders (op de promofoto's lijkt het een lippenstift maar dit is nog niet bevestigd).


🍑 Waar vinden we nog meer perziken in onze makeup producten? 🍑
Kylie Cosmetics heeft laatst een lip kit kleur uitgebracht genaamd Dirty Peach;


Colourpop heeft deze week een hele collectie Peach lipsticks uit gebracht (maak gebruik van die free shipping bij 50+ dollar !);Van boven naar beneden;
🍑 Auto Correct
🍑 Screenshot
🍑 Speed Dial
🍑 Double Tap
🍑 Airplane Mode

Volgens mij is dit allemaal maar het begin; volgens mij zal de peach trend nog wel even doorgaan. 
En? Ben jij al overtuigd van de peach-pocalypse? Laat het me weten in de comments! Tot ziens en stay peachy! 😉🍑
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig