Friday, January 06, 2017

Pokémon GO report ~ #1

~ Not sponsored, oorspronkelijk gepost op 23 Juli 2016 ~Pokémon GO is dé hype atm en ja ook ik speel fanatiek om de virtuele wezens te vangen. In Pokémon GO report ga ik het hebben over rumors, glitches, updates & tips/tricks rond Pokémon GO.

1. Glitches & bugs ~ De "3 voetjes" bug
Als je je app opende na de eerste update was alles in je Nearby venster plotseling drie voetjes ver weg (~ 150 m). Een mogelijke verklaring is dat de afstand nu op stedelijk niveau word gemeten; op stedelijk niveau kom je niet dichterbij want je bent nog steeds in dezelfde stad. Eerst werd dit op straten niveau gemeten. Er is nog geen oplossing voor deze glitch gevonden :(.

2. Update 
Er is laatst een update uitgekomen; deze bestond vooral uit bug fixes voor de trainer log-in en een nieuw "servers are down" scherm. Jammer genoeg maakte de oplossing voor trainer log-in de problemen erger voor IOS gebruikers.. oeps.

3. Rumor ~ 2de generatie release date
Niantic heeft bekend gemaakt om ca. elke 5 a 6 maanden een nieuwe generatie uit te brengen. Zo heb je als speler genoeg tijd om de oudere generaties te zoeken en is er genoeg tijd tussen de updates om je geïnteresseerd en bezig te houden. Ook hebben ze bekend gemaakt dat de updates met one-on-one trading en battling "very soon" zal komen... Ik kan niet wachten!

4. Tips/tricks ~ Forced Eeveelutions
Ben je moe van al die Vaporeons of wil je gewoon heel graag een specifieke Eeveelution? Een reddit gebruiker heeft hiervoor een truc gevonden. Geef de Eevee de volgende naam voor de bijpassende Eeveelution;
Sparky ~ Jolteon
Rainer ~ Vaporeon
Pyro ~ Flareon

Dat was het voor deze Pokémon GO report! Fijne dag nog en Good luck with catching them all!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig