Friday, January 06, 2017

Pokémon GO hunt essentials + tips!

~ Not sponsored, oorspronkelijk geplaatst op 11 September 2016 ~~ Ik was gisteren jarig vandaar een artikel op zondag ipv zaterdag ~
Een leuke activiteit omtrent pokémon GO is een pokémon jacht of hunt. Dit is leuk in game en out of game! Nodig dus wat vrienden uit en luister naar mijn essentials en tips.

Goede schoenen
Deze spreekt natuurlijk voor zich maar als je ver gaat lopen is het wel handig om niet te vergeten; goede schoenen! Zorg dat de schoenen comfortabel zijn en goed zitten. 

Genoeg data in je bundel
PoGO vreet mb's; je kunt al 200mb kwijt zijn in een uur (dit was bij mij het geval)! Spaar dus mb's op voor je hunt!

Powerbanks/noodladers
Net zoals PoGO mb's vreet, vreet het batterij. Je telefoon is leeg voordat je het doorhebt! Neem dus een paar opgeladen (!) powerbanks/noodladers mee om je precious telefoon te redden van de batterij-dood.

Fles water + snoep of snacks
Zorg dat je niet omkomt van de honger/dorst! Neem voldoende te snacken en te drinken mee. Vooral als het warm is moet je veel meenemen om uitdroging te voorkomen.

Paraplu
Stel je voor; je loopt lekker rond en opeens begint het keihard te regenen! Dat is natuurlijk ook niet zo goed voor je telefoon! Een paraplu is in zo'n geval wel handig. 
~ Je kan ook je telefoon in een ziplock zakje doen tegen de regen, als het goed is kan je gewoon nog op je scherm door het zakje heen maar is je telefoon beschermd van water.

Tip: Ga naar een stad
In de stad zijn over het algemeen meer pokémon én meer pokéstops. Handig dus als je niet halverwege zonder pokéballs wilt komen zitten!

Tip: Regels
Als je met vrienden gaat is het handig om een paar regels in te voeren. Spreek bijvoorbeeld af om allemaal tegelijkertijd op een pokémon te klikken zodat iedereen die kan vangen. Zo voorkom je dat straks één persoon alle pokémons jat.

Tip: Opruimen
Als je toch in de stad rondloopt, pak dan af en toe wat vuilnis op en gooi het weg. Het is bijna geen moeite!

Dat was het wel weer voor mijn poGO hunt essentials en tips, bye bye!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig