Friday, January 06, 2017

November favourites + giveaway winnaar!

~ Not sponsored, oorspronkelijk gepost op 3 dEcember 2016 ~Weer een maand voorbij, weer een nieuwe favorourites. En een giveaway winnaar! :)

Youtube 
Jazzi Fillipek ~ Een nieuw kanaal dat ik recent ontdekt heb. Leuke unieke makeup tutorials enz. 
Danisnotonfire & theamazingphil ~ Deze kanalen kende ik al heel lang maar laatst ben ik weer een beetje op een binge gegaan. Als je net begint zou ik zeggen begin met de Phil is not on fire video's (aka de PINOF's) en dan vooral de recentere. Dit zijn hun Q&A'a + wees melig video's XD. Enorm grappig!

Games
Sims 3 ~ Ja ik ben weer terug gebouncet naar de Sims 3. Omdat de Sims 4 echt niet veel te doen heeft vind ik mezelf vaak terug achter de sims 3 en denk ik terug aan de dagen dat een uitbreidingspakket zo vol zat met dingen dat je dagen lang kon spelen en zelfs dan nog niet alles gevonden had. Dit kan ook liggen aan het feit dat ik 9 sims 3 uitbreidingspaketten heb en "maar" 2 van de sims 4 XD.

Eten
Candy Canes ~ De feestelijke mintterreur heeft me weer in zijn greep! Red meeeee! XD

Muziek
Fake Love ~ Drake
This town ~ Niall Horan
Starboy ~ The Weeknd
My way ~ Calvin Harris
White christmas cover ~ Isla Roe

Apps
Best Fiends ~ De app die elke youtuber je in je gezicht duwt XD. Gisteren weer opnieuw gedownload en nu al helemaal verslaaft! Download 'm maar, dan weet je wel waar ik het over heb XD.

Beauty
Hema foundation
Essence me & my umbrella blush ~ Nieuwe blush die ik nu al een paar dagen draag voor de review en ik moet zeggen hij is echt mooi! Hij is een beetje peachy/roze wat natuurlijk heel mooi is op pale-asses zoals ik XD.

Boeken
Het Gouden Ei ~ Moest ik lezen voor school, en ik moet zeggen dat 't nog best een leuk boek is. Zeker met deze beginnen!

--> GIVEAWAY WINNAAR <---
🎉 Nena v. Kleef!!!! 🎉

Dat was het weer voor deze maand! Tot de volgende maand!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig