Friday, January 06, 2017

Neem een kijkje in mijn kast met Snupps

~ Not sponsored, oorspronkelijk geplaatst op 30 Juli 2016 ~

~ Deze post is niet gesponsord. Momenteel ben ik in Madeira :) vandaar de kortere post, geen zorgen morgen heb ik ook wat gepland :) ~

Als je je altijd al afvroeg welke kleding ik heb en wat ik zowat verzamel dan is today your lucky day :D.

Snupps is een site om collecties etc. te delen. Ook is het een leuke site om wishlists of moodboards te maken. Zet bijvoorbeeld je makeup collectie online zodat je altijd weet welke kleur foundation je gebruikt en welke Sephora oogschaduw je ook alweer had.

Mijn Snupps naam is Sabje_1
Heb plezier met het rondkijken XD
Ja ik heb een meme ingevoegd wat ga je er aan doen XDSHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig