Friday, January 06, 2017

Mijn Pathé VIP ervaring

~ Not sponsored, oorspronkelijk gepost op 1 Juli 2016 ~
~ Ik ben door niemand gesponsord, alle meningen zijn die van mij :)~

Vorige week zaterdag ben ik naar de Finding Dory marathon geweest in Pathé en we hadden VIP kaarten (whuuut ik ben een VIP) en dus wou ik daar wat over schrijven.

Wat houdt VIP in?
- Extra comfortabele stoelen helemaal bovenaan
- Je mag een uur van tevoren naar de VIP lounge komen om te chillen en...
- Je mag onbeperkt eten en drinken pakken (whuuut) en ook de speciale VIP hapjes (dubbel whuuut)

Ons kaartje voor de marathon was ipv 15 (ik weet het niet precies meer) nu 41,50 (deze weet ik wel zeker) en dat is nogal wat... dus wat vond ik; is het het waard of kun je beter je geld sparen?

Punt 1: Stoelen
OMG De stoelen zaten zo lekker! In de vier uur dat ik erop zat heb ik nooit rugpijn ofzo gehad, wat ik normaal wel heb. Ook hadden de stoelen meer beenruimte en zaten we lekker hoog (onder de projector) zodat we het scherm goed konden zien.
Punt 2 & 3: VIP Lounge & eten
De VIP lounge is stylish en er staan allemaal hapjes klaar; van de "gewone" chips & popcorn tot kaasplankjes & macarons. En als er iets niet staat waarvan je weet dat ze het wel hebben halen ze het beneden gewoon voor je. Het personeel was extreem vriendelijk hierin en zei ook dat we gerust van alles mee mochten nemen voor thuis, wat we ook hebben gedaan.

Oordeel
VIP is een geweldige ervaring en je moet het zeker een keer gedaan hebben maar voor de prijs is het veel te duur om altijd te doen. Als ze er 10 euro vanaf zouden halen zou het redelijker kunnen zijn maar het was nog steeds een geweldige ervaring.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig