Monday, January 16, 2017

Mijn HIGH-END beauty wishlist

~ Not sponsored ~


Jaja, je ziet het goed, dit is inderdaad een bonus artikel.Waarom? Geen idee, ik wou gewoon hierover bloggen maar wou geen hele week wachten. Ik plan zeker om er vaker bonus artikels tussen te gooien, maar niet altijd he, 't moet toch speciaal blijven ;).

Vandaag gaan we het hebben over mijn beauty wishlist en die is de laatste tijd flink gegroeid. Ik heb het hier vooral over producten die recent zijn uitgekomen of die ik recent ontdekt heb. Enjoy!

1. Becca first light primer
Een primer die met een-of-andere licht technologie je huidskleur meer even maakt? Dat klinkt mij als muziek in de oren! De eerste reviews van deze primer komen langzaam binnen rollen, maar ze klinken zeker niet slecht!


2. MILK makeup blur stick
Weer een primer, weer iets dat je huid meer even maakt.. Ik spot een trend! Milk makeup is redelijk nieuw en is pas net verkrijgbaar bij de Sephora, maar mensen zijn nu al enorm enthousiast over hun producten en dan vooral de nieuwe blur stick.


3. Too faced sweet peach palette
Hét palette voor neutral eye-looks and I'm in love! Dit is gewoon zo'n veelzijdig palette; maak lichte looks met de linkerkant en donkere vampy looks met de rechterkant. De kleuren zien er allemaal zo geweldig mooi uit!4. BECCA shimmering skin perfecter in moonstone
Hét highlighter merk onder de highlighter merken! BECCA staat bekend om hun geweldige highlighters en dan vooral de shimmering skin perfecters. Deze in Moonstone zal vast wel mijn kleur zijn :).5. Benefit galifornia blush
Deze blush komt over een paar maanden uit maar ziet er echt geweldig uit. Een heerlijke zomerige rozige/peachy blush met gouden shimmer. Yes please! Wel jammer dat 't meeste van het goud een overspray is >:(.


6. Urban decay oogschaduw in Tease
De gedachte dat ik bijna pan ga raken in deze geliefde oogschaduw in mijn Naked 2 geeft me spontane nachtmerries, tijd voor een backup dus! Dit is de ultieme cool-toned crease shaduw, helemaal perfect voor wat extra definitie in die crease als je niet voor een warme kleur wilt gaan.


Nou dat was het weer voor vandaag! Tot ziens! (En als je op het Sint-Maartenscollege zit dan veel succes met je herkansingen vandaag!)


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig