Friday, January 06, 2017

Kleine Struggles

~ Not sponsored, oorspronkelijk gepost op 14 Mei 2016~
Soms zijn er van die kleine dingen. Die dingen die je de grond in duwen en die je mateloos irriteren, hoe klein ze ook zijn. Zoals hoe net, na twee uur werken aan een huis in de sims 4, mijn computer dingen gewoon niet opslaat. En dat irriteert me dan enorm.
Dus, vol goeie moed opnieuw beginnen.
"Uw opstartschijf is vol".
Op dit moment geef ik het op en ga maar op mijn telefoon naar Instagram.
Geen Wifi-verbinding.
Ik wil een leuk jurkje aandoen, het weer staat er niet naar (en dat terwijl het de hele week bloedheet was!).

Het lijkt vandaag wel vrijdag de dertiende te zijn, ookal weet ik zeker dat dat gisteren was.

Dus hier is een mooie quote en denk eraan dat struggles je alleen maar sterker maken. Hoe rot ik het ook vond om dat hele huis opnieuw te bouwen in de sims, ik moet toegeven dat het nu een stuk beter is. En deze keer sloeg 'ie wel op.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig