Friday, January 06, 2017

June favorites

~ Not sponsored, oorspronkelijk gepost op 1 Juli 2016 ~In deze post gaan we het hebben over mijn favoriete dingen van de afgelopen maand, let's go.

1. Youtube
Deze maand heb ik het persoonlijke kanaal van het meisje achter Gloomgames (CloudyApples) gestalkt en veel dingen geleerd over gezondheid en beauty :). Dit kanaal is een serieuze must met wat diepere content dan het gewone "What's in my bag" of "Morning routine". Je kunt duidelijk zien dat Kassie veel heeft meegemaakt en haar wijsheid is dan ook geweldig om naar te luisteren :).

2. Games
Ik heb me de laatste tijd bezig gehouden met het kijken van Gloomgames' play through van Life is Strange en wow... Ik ben sprakeloos. Ik begrijp de hype achter dit spel nu eindelijk, zeker kijken als je van keuze-gebaseerde story-telling games houdt met veel emoties.

3. Eten
Ik weet niet waarom maar de laatste tijd zijn Skittles echt mijn guilty pleasure (Zo lekker).

4. Muziek
Halsey - Colors
Samuel Telford, Joshua Telford & Jordan Smith - Burning on through the night

5. Anders
Mijn cactusjes (een paar hebben al stekeltjes! :D)
Game Of Thrones (boohoo nog een jaar wachten... wat moet ik nu doen met mijn leven??)

Dat was het weer! Tot ziens!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig