Saturday, January 28, 2017

Colourpop oogschaduw [Paradox] ~ Review

~ Not sponsored ~Ik was al redelijk lang benieuwd naar Colourpop's cream to powder formule en ook al had ik hun highlighters (met diezelfde formule) al getest was ik nog steeds benieuwd naar hoe deze formule nou werkte bij een oogschaduw. Ik was al lang verliefd op de kleur Paradox en pleurde hem bij mijn laatste shopping spree dus ook enthousiast in mijn mandje.

 Zoals je op deze (droge) vinger swatch kunt zien is er zeker niks mis met de pigmentatie! De oogschaduw lijkt meer burgundy in de verpakking, maar is toch een wat meer cranberry-achtig rood irl. Wat me wel opvalt is dat 'ie veel lichter lijkt op de foto :(. De oogschaduw is in een satin finish, niet te matte en niet te glanzend dus. Zelf vind ik dat deze finish de oogschaduw heel veelzijdig maakt; in de crease, all over the lid, you decide!

Zelf was ik bang dat kwasten de kleur niet zo goed op zouden pakken, maar daar is niks mis mee! Met een kwast is de kleur zeker minder intens, maar niet heel erg. De oogschaduw laat zich makkelijk  aanbrengen en blenden, en blijft ook nog eens lang zitten! Ik ben fan! Deze kleur is vooral mooi als je 'm lekker smoky onder je lower lashline aanbrengt :). Wat een topper, en dat voor 5 dollar!

Als Colourpop binnenkort weer free shipping heeft zal ik je aanraden om klaar te staan en een paar van deze oogschaduws te scoren want het is zeker een goede deal; ze zijn intens gepigmenteerd, creamy, blendable en niet duur!


~~~~


Koop de oogschaduw!


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig